DÜŞLERİN GÖRDÜĞÜ İŞLER HEYKEL SERGİSİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Yüksek Lisans Öğrencisi Aysel Tursun’un “Düşlerin Gördüğü İşler” isimli heykel sergisi, 10 Mayıs 2018’de, Güzel Sanatlar Fakültesi’nde açıldı. Açılışa Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Soner Hunkan ile akademisyenler ve sanatseverler katıldı.

Sergi açılışında konuşan Aysel Tursun “Düşlerimi takip ederek geldiğim bu bölümde ‘Düşlerin Gördüğü İşler’ adını verdiğim ilk kişisel heykel sergimi açmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu sergi, hem hayallerimin gerçekleştiği, hem de Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü’nden mezun olmuş birinin açtığı ilk kişisel heykel sergisi olması nedeniyle ayrıca önem taşıyor. Sanırım buna heykel eğitimini tümüyle Edirne’de almış biri tarafından Edirne’de açılan ilk heykel sergisi olduğunu da eklemeliyiz. Fakültemizin ve bölümümüzün açılmasında ve bu günlere gelmesinde emeği geçen herkesi saygı ve şükranla anıyorum. Bu serginin gerçekleşmesi için hiçbir desteği esirgemeyen başta Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Dekanımız Prof. Dr. Ömer Soner Hunkan olmak üzere tüm Trakya Üniversitesi ailesine ve özellikle Danışman Hocam Dr. Öğr. Üyesi Ercan Yılmaz’a candan teşekkürlerimi bir borç bilirim.” dedi.

Aysel Tursun konuşmasının ardından serginin açılışı gerçekleştirildi. Sergi 30 Mayıs 2018 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Bu içerik 15.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 632 kez okundu.