DR. ÖĞRETİM ÜYESİ SEDA TAŞ’TAN İKİ YENİ KİTAP

Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Mütercim Tercümanlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Seda Taş’ın editörlüğünü yaptığı mütercim tercümanlık öğrencilerinin başucu kitaplarından olacak “Çeviribilimde Araştırmalar” ve “Çeviri Üzerine Gözlemler” adlı kitaplar Hiperlink Yayıncılık tarafından yayınlandı.

Dr. Öğr. Üyesi Seda Taş, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret ederek Çeviribilimde Araştırmalar ve Çeviri Üzerine Gözlemler adlı kitaplarının birer örneğini hediye etti. Görüşmede Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Seda Taş’ı çalışmasından dolayı tebrik ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber: Engin Arda
Editör: Fırat Güngör
Fotoğraflar: Mustafa Topyanak
Bu içerik 11 Haziran 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1328 kez okundu.

AİLE BOYU TRAKYA ÜNİVERSİTELİ

2019 yılında, ÖSYM tarafından düzenlenen üniversiteye giriş sınavlarında başarılı olarak Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nü kazanan Kayra Çağ Canarslan, aynı üniversitede eğitim gören anne ve babasıyla okul arkadaşı oldu. Balkan Kongre Merkezi’ne gelerek kaydını gerçekleştiren Kayra Çağ Canarslan’ın annesi Trakya Üniversitesi Eğit..

EMEKLİ HEKİM İNAYET DİKİM KORKUT, 67 YAŞINDA ÖĞRENCİ OLARAK TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE

42 yıl sonra 2019 yılında, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hekimliği mesleğinden emekli olan İnayet Dikim Korkut, aynı yıl girdiği üniversite sınavını kazanarak Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı’na yerleşti. Trakya Üniversitesi’nde 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı öğrenci kayıtları devam ederken, ÖSYM tarafından düzenlenen üniversiteye giriş sın..