DR. ÖĞRETİM ÜYESİ SEDA TAŞ’TAN İKİ YENİ KİTAP

Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Mütercim Tercümanlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Seda Taş’ın editörlüğünü yaptığı mütercim tercümanlık öğrencilerinin başucu kitaplarından olacak “Çeviribilimde Araştırmalar” ve “Çeviri Üzerine Gözlemler” adlı kitaplar Hiperlink Yayıncılık tarafından yayınlandı.

Dr. Öğr. Üyesi Seda Taş, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret ederek Çeviribilimde Araştırmalar ve Çeviri Üzerine Gözlemler adlı kitaplarının birer örneğini hediye etti. Görüşmede Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Seda Taş’ı çalışmasından dolayı tebrik ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber: Engin Arda
Editör: Fırat Güngör
Fotoğraflar: Mustafa Topyanak
Bu içerik 11 Haziran 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1080 kez okundu.