DR. ÖĞR. ÜYESİ HAYATİ ARDA “HER YÖNÜYLE İPSALA” ADLI KİTABI REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NA TAKDİM ETTİ

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret eden İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati Arda “Her Yönüyle İpsala” adlı iki ciltten oluşan kitabı takdim etti. Ziyarette Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Barış Özkapı’da yer aldı.
Dr. Öğr. Üyesi Hayati Arda yaptığı açıklamada “İpsala ve çevresi ile ilgili her türlü sosyal, kültürel, ekonomik, coğrafi ve çevresel konuların kayıt altına alınmasını ve sonraki kuşaklara aktarılmasını hedefleyen bu çalışma, yaşanılan zorlu salgın sürecinde yayımlanması ile daha da anlam kazandı. Bu çalışma sayesinde yöre ile ilgili yapılacak her türlü araştırma için başvurulacak temel bilimsel kaynak eser oluşturduğumuzu düşünüyoruz.” dedi. 
Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ise “Trakya Üniversitesi olarak Edirne ve çevresinin bilinmeyen yönlerini ortaya çıkarmak için gayretlerimiz devam ediyor. Bu kapsamda, değerli akademisyenlerin katkıları ile oluşturulan “Her Yönüyle İpsala” kitabını oldukça önemli buluyorum. Geçmişten günümüze İpsala’yı hem sosyal bilimler hem de fen bilimleri açısından ele alan bu kitap oldukça kapsamlı ve kaynak niteliğinde bir çalışma olmuş. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.” dedi.
Trakya Üniversitesi Yayınları’ndan yayımlanan ve birinci cildi Sosyal Bilimler, ikinci cildi ise Fen Bilimleri’ni içeren “Her Yönüyle İpsala” kitabına aşağıdaki linklerden ulaşılabiliyor. 
Hey Yönüyle İpsala Sosyal Bilimler Kitabı: /files/anasayfa_haber_resimler/10735/Icerik/1.jpg/
Hey Yönüyle İpsala Fen Bilimleri Kitabı: /files/anasayfa_haber_resimler/10735/Icerik/2.jpg
Bu içerik 12.01.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 774 kez okundu.