DOÇ. DR. NURŞEN SEÇKİN GÖRGÜN'E BAŞSAĞLIĞI

Fen Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nurşen Seçkin Görgün'ün babası Hulki Seçkin vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü

Not: Merhumun cenazesi bugün (16 Nisan 2018) Eski Camide kılınacak ikindi namazına müteakip Buçuktepe mezarlığında defnedilecektir.

Bu içerik 16 Nisan 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 388 kez okundu.

BALKAN ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ ÜYESİ TÜRK REKTÖRLER ÜSKÜP’TE TOPLANDI

Balkan Üniversiteler Birliği üyesi üniversitelerden oluşan Türk Heyeti, Balkan Üniversiteler Birliği 4. Toplantısı öncesi 29 Mart 2018 tarihinde Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Kocayusufoğlu’nun ev sahipliğinde bir araya geldi. Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü ..

BALKAN ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ TETOVA’DA

Balkan Üniversiteler Birliği 4. Toplantısı Açılış Töreni  30  Mart 2018 tarihinde  Tetova Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Açılışı Makedonya Meclis Başkanı Talat Xhaferi, Makedonya Eğitim ve Bilim Bakanı Doç. Dr. Arber Ademi, Tetova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vulnett Ameti ve Balkan Üniversiteler Birliği Genel Sekreteri Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu tarafından ger&c..