DOÇ. DR. H. ALİ GÜLEÇ’İN PROJESİNE TÜBİTAK DESTEĞİ

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Öğretim Üyeleri Doç. Dr. H. Ali Güleç’in yürütücüsü olduğu ve Doç. Dr. Pelin Onsekizoğlu Bağcı (Trakya Üniversitesi, Araştırmacı) Yrd. Doç. Dr. Ufuk Bağcı (Trakya Üniversitesi, Araştırmacı), Arş. Gör. Kadir Çınar (Trakya Üniversitesi, Bursiyer) ve Prof. Dr. Gürbüz Güneş (İTÜ, Danışman)'ten oluşan ekip tarafından hazırlanan, 2017 yılı Eylül ayında TÜBİTAK 1001 projeleri kapsamında Tarım, Ormancılık ve Veterinerlik Araştırma Destek Grubuna (TOVAG) sunulan 117O940 kod nolu proje, "Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı" Kapsamında 2017 Yılı 2. Döneminde Önerilen Araştırma Projelerinden Bilimsel Olarak Desteklenmesine Karar Verilen Projeler" arasında yer almıştır.
Bu içerik 06.02.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 968 kez okundu.