DOÇ. AHMET HAMDİ ZAFER’DEN KEMAN ALFABESİ KİTABI

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdür V., Öğretim Üyesi Doç. Ahmet Hamdi Zafer, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret ederek, kısa süre önce yayınlanan ve keman hakkındaki tecrübelerini kaleme aldığı, “Yeni Başlayanlar İçin Keman Alfabesi” adlı kitabını takdim etti. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na kitapla ilgili bilgi veren Doç. Ahmet Hamdi Zafer, kitabın keman eğitimine yeni başlayanlar için, kolay anlaşılır, açıklayıcı ve eğitici bir rehber olma niteliği taşıdığını ifade etti. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ise çalışmalarından ötürü Doç. Ahmet Hamdi Zafer’e teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE BİR LİDERİN DOĞUŞU KONFERANSI

Trakya Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından Milli Mücadele: Bir Liderin Doğuşu Konferansı Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Levent Doğan, Arda MYO Müdürü Prof. Dr. Yeşim Yeş..

DR. ÖĞRETİM ÜYESİ SEDA TAŞ’TAN İKİ YENİ KİTAP

Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Mütercim Tercümanlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Seda Taş’ın editörlüğünü yaptığı mütercim tercümanlık öğrencilerinin başucu kitaplarından olacak “Çeviribilimde Araştırmalar” ve “Çeviri Üzerine Gözlemler” adlı kitaplar Hiperlink Yayıncılık tarafından yayınlandı.Dr. Öğr. Üyesi Seda Taş, Trakya &Uum..