DERGİPARK KULLANICI EĞİTİMLERİ PROGRAMI

TUBİTAK - Ulakbim, 2013 yılında oluşturduğu akademik dergi platformu Dergipark’ı Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki kullanıcılarına veya kullanma potansiyelinde olan dergi sahiplerine ve editörlerine tanıtmak ve gelişmelerden haberdar etmek amacıyla tanıtım toplantıları düzenlemektedir.

Üniversitemiz bünyesinde 20 Nisan 2018 Cuma günü Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu'nda Dergipark Kullanıcı Eğitimleri  Programı  düzenlenecek olup kayıt sayfasına  http://cabim.ulakbim.gov.tr/cabim/dergipark/edirne/DergiPark_Basvuru_KForm.php adresinden ulaşabilirsiniz.

Program

• 20 Nisan 2018 - Edirne - Trakya Üniversitesi - Balkan Kongre Merkezi - Senato Salonu

Kayıt Formu için tıklayınız.

Önemli Hatırlatmalar

·         Eğitim bir tam gün (09:30 – 17:30) olarak planlanmıştır.

·         Eğitime katılım ücretsizdir.

·         Uygulama için katılımcıların dizüstü bilgisayar getirmeleri faydalı olacaktır.

·         Eğitime dergi editörleri, dergi yöneticileri ve yazarların katılımı beklenmektedir.

·         Katılımcılara öğle yemeği verilecektir. Diğer tüm harcamalar katılımcılara aittir.

Bu içerik 16 Mart 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 815 kez okundu.

DergiPark-Edirne-Program.pdf
(550.34 KB)

Dosyayı İndir

YENİ YUNANİSTAN SELANİK ARISTOTLE ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET