CUMARTESİ SÖYLEŞİLERİ: YATIRIM DÜNYASINDA GÜNCEL GELİŞMELER

Cumartesi Söyleşileri kapsamında Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık Bölümü tarafından Türkiye Ekonomi Bankası ile ortak düzenlenen “Yatırım Dünyasında Güncel Gelişmeler” semineri İlker Göktaş, Zafer Ekin ve Ceyda Merkezli’nin katılımlarıyla Üniversitemiz Balkan Kongre Merkezi’nde 03 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizin finans konusunda görüş açılarının geliştirilmesi ve güncel gelişmelerin aktarılması gibi hedefleri olan etkinlik yaklaşık 600 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinlik sonunda Türkiye Ekonomi Bankası tarafından seminere katılan öğrencilerimize katılım belgeleri verilirken Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür Vekili Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu Cumartesi Söyleşileri’nin alanında uzman kişilerin katılımıyla bütün hızıyla devam edeceğini belirtti.

Bu içerik 08.03.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 918 kez okundu.