COVID-19 SEBEBİYLE FİNAL VEYA BÜTÜNLEME İLE TEK DERS SINAVINA GİREMEYEN ÖĞRENCİLER HAKKINDA KARAR

Ülkemizde pandemi sürecinin devam etmesi ve öğrencilerimizin mağduriyetinin önlenmesi amacıyla Üniversitemiz ön lisans, lisans, lisansüstü ve hazırlık eğitimi verilen programlarda 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Akademik Takviminde belirtilen sınav tarihlerinde COVID-19 testinin pozitif olması nedeniyle final veya bütünleme ile tek ders sınavına giremeyen ve bu durumunu kayıtlı olduğu birime belgelendirmek şartıyla başvuran öğrencilere, ilgili birimin yönetim kurulunca belirlenecek bir tarihte final, bütünleme veya tek ders sınav hakkı verilmesinin uygun olduğuna mevcudun oy çokluğu ile karar verildi.

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü

Bu içerik 20.01.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 5316 kez okundu.