ÇALIŞKAN ÖĞRENCİLERE ÇORBA ÜNİVERSİTEDEN

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren “Türk Kızılay Topluluğu” sınav dönemlerinde Merkez Kütüphanesi'nde ders çalışan öğrencilere yönelik Rektörlüğümüz ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın destekleri ile 22.00-24.00 saatleri arasında çorba ikramında bulunmakta.

Konuya ilişkin açıklama yapan Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Üniversitemiz Merkez Kütüphanesi bölgemizde 7/24 hizmet veren ilk kütüphane. Öğrencilerimiz özellikle sınav dönemlerinde uzun vakitlerini kütüphanemizde geçiriyorlar. Bu vakitler içerisinde çeşitli ihtiyaçları ortaya çıkıyor. Üniversite olarak öğrencilerimizin ihtiyaçlarını gidermek bizim en önemli görevimiz. Öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak amacıyla ücretsiz olarak sunulan bu hizmette sınav dönemlerinde yaklaşık 3.000 adet çorba ikramı yapılması planlanıyor. Öğrencilerimize her anlamda destek olmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Bu içerik 02.01.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 2017 kez okundu.