BULGARİSTAN RUSE ANGEL KANCHEV ÜNİVERSİTESİNDEN İADEYİ ZİYARET

Ruse Angel Kanchev Üniversitesi Halk Sağlığı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Ivanichka Serbezova, Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Despina Georgieva, Dr. Öğr. Üyesi Daniela Draganova, Dr. Öğr. Üyesi Greta Koleva – Petkova; Arş. Gör. Dr. Teodora Todorova, Arş. Gör. Dr. Irinka Atanasova Hristova ve Sağlık Bilimleri Bölüm Sekreteri Stiltana Marinova ile Halk Sağlığı ve Sağlık Bilimleri Fakülte Sekreteri Fahrie Mehmedova'dan oluşan heyet, 20 Nisan 2018 tarihinde Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezine ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyaret kapsamında heyete Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Özgül Erol, Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Seher Ünver ve Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz eşlik etti.

Ziyaret kapsamında heyet ile bir toplantı gerçekleştirilerek Üniversiteler ve Sağlık Bilimleri Fakülteleri arasında yapılabilecek iş birlikleri masaya yatırıldı. Erasmus+ Programı kapsamında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde staj, öğretim üyesi ve asistan değişimi, ortak projeler, fakülteyi oluşturan bölümlerin müfredatları konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Heyet, Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Tıp Fakültesi Hastanesine gerçekleştirdikleri ziyaret sonrası Dış İlişkiler Birimi ve Sultan II. Beyazıt Külliyesi Sağlık Müzesini ziyaret ettiler.

Bu içerik 24.04.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 374 kez okundu.