BULGARİSTAN BAŞMÜFTÜSÜ DR. MUSTAFA HACI ALİŞ’E REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NDAN İADEİZİYARET

Balkanlar temasları kapsamında Kosova’nın ardından Bulgaristan’a yönelik bir program düzenleyen Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, kısa süre önce Edirne’ye gelerek yeni dönem için başarı dileklerini sunan Bulgaristan Başmüftüsü Dr. Mustafa Hacı Aliş’e Sofya’daki makamında iadeiziyarette bulundu. Görüşmede Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. Murat Türkyılmaz ile Özel Kalem ve Basın Danışmanı Öğr. Gör Kıvanç Ada da hazır bulundu.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Trakya Üniversitesi olarak lisans ve lisansüstü eğitim başta olmak üzere her konuda Bulgaristan Başmüftülüğümüzün yanındayız. Önümüzdeki dönemde farklı alanlarda pek çok ortak proje geliştirerek mevcut ilişkilerimizi daha da güçlendireceğimize inanıyoruz. Misafirperverliklerinden ötürü Bulgaristan Başmüftümüz Dr. Mustafa Hacı Aliş’e teşekkür ediyoruz.” dedi.

Trakya Üniversitesi’nin, Balkan coğrafyasındaki çalışmalarını yakından ve takdirle takip ettiklerini ifade eden Bulgaristan Başmüftüsü Dr. Mustafa Hacı Aliş, kendilerini her vesile ile destekleyen Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve ekibine ziyaretleri için teşekkür etti. Bu ziyaretin kendileri için kıymetli olduğunu ifade eden Dr. Mustafa Hacı Aliş, Trakya Üniversitesi’nin hayata geçireceği tüm proje ve çalışmaları gönülden desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Bu içerik 10.11.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 320 kez okundu.