BİYOLOJİ BÖLÜMÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DOĞA EĞİTİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Türkiye’nin yedi akredeite Biyoloji bölümünden biri olan Üniversitemiz Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünün Doğa Eğitimi Dersi kapsamında öğrenciler derslerde gördükleri teorik bilgileri doğal ortamlarda pratiğe dökme imkanı buldular.  Tatlı su, deniz ve orman ekosistemlerinin yer aldığı Keşan-Enez-İpsala ilçelerinde gerçekleştirilen eğitim, kendi alanlarında uzman öğretim elamanlarından    Prof. Dr. Murat Yurtcan, Doç. Dr. Hüseyin Güher, Yrd. Doç. Dr. Beytullah Özkan,  Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kaya,  Yrd. Doç. Dr. Necmettin Güler  katılımlarıyla yapıldı.

Öğrenciler 7 gün süreyle bu ekosistemlerde yer alan canlıları ve bu canlılar arasındaki ilişkileri doğal ortamlarda incelerken insan aktivitesi sonunda oluşan ya da oluşabilecek sorunların ekosistemler ve ekosistemlerde yaşayan canlılar üzerindeki etkilerini incelediler.
Bu içerik 07.07.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 864 kez okundu.