BİR ÖĞRENCİ DE SEN OKUT

Bu içerik 03 Ocak 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 27701 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KIRKPINAR SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ’NDEN DOÇ. DR. İSA SAĞIROĞLU VE EFRAİM KAHRAMAN’A MİLLİ GÖREV

Trakya Üniversitesi Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İsa Sağıroğlu ve Efraim Kahraman, 19-25 Nisan tarihleri arasında Polonya’nın başkenti Varşova’da düzenlenen Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası’nda ülkemizi başarıyla temsil eden Milli Takım kafilesinde yer aldı. Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Trakya Üniversitesi Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardı..

YENİ SAĞLIK BAKANI DR. FAHRETTİN KOCA BAŞKANLIĞINDAKİ BÖLGESEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI EDİRNE’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Sabahattin Aydın, çeşitli temaslarda bulunmak ve koronavirüsle mücadelede “Bölge Değerlendirme Toplantısı”na katılmak üzere Edirne’ye geldi. Dr. Fahrettin Koca ve Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ı Edirne Valisi Ekrem Canalp, AK Parti MKYK Üyesi, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal, Edirne Belediye Başkanı Rec..