BİR DÜŞ BAHÇESİ ADLI PROJE HAYATA GEÇİRİLDİ

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölümü 4. Sınıf öğrencilerinden Saniye Nur Özcan, Kübra Ergün, Neriman Emir ve Özge Köse tarafından Yrd. Doç.Dr. Deniz Mertkan Gezgin’in danışmanlığında gerçekleştirilen Edirne Melahat Hulusi Detanin Çocuk Evleri sitesinde Bir Düş Bahçesi adlı proje 18 Mart 2017 tarihinde hayata geçirildi. Proje kapsamında kurum yönetimin uygun gördüğü bir oda, çocuklar için oyun odası olarak tasarlandı.

Oyun odasına antibakteriyel halı, büyük yer minderleri yerleştirilerek duvarlara ilgi çekici desenler yapıştırılarak oda daha renkli hale getirildi. Ayrıca çocuklar için uygun oyuncaklar, puzzle, boyama kitabı ve boyama kalemi gibi malzemeler ile yaş aralıkları belirlenerek uygun kıyafetler, beşik ve bebek arabası temin edildi. Kurumda çalışan personele destek amaçlı bebek odasına mama sandalyesi, emzirme yastığı ve alt değiştirme masası ve dolap teslim edildi.
Bu içerik 18 Nisan 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 558 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..