BAŞPEHLİVANLARDAN ZİYARET

2013 yılı 652. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı, 2014 yılı 653. Kırkpınar Yağlı Güreşleri ikincisi İsmail Balaban ve 1992 Barcelona Olimpiyat Oyunları ikincisi, 2003 yılı 642. Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanı Kenan Şimşek, Pehlivan Yavuz Kayacılar 13 Temmuz 2017 tarihinde Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. Rektörümüz 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesi Başpehlivan İsmail Balaban’a başarılar diledi.

Ziyarette Kırkpınar Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hakan Tuna, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İsa Sağıroğlu, Öğr. Gör. Mehmet Yavuz Aydemir ile DSİ’den Emekli Yavuz Sönmez de bulundu.
Bu içerik 14 Temmuz 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1073 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..