BALKAN ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ ÜYESİ TÜRK REKTÖRLER ÜSKÜP’TE TOPLANDI

Balkan Üniversiteler Birliği üyesi üniversitelerden oluşan Türk Heyeti, Balkan Üniversiteler Birliği 4. Toplantısı öncesi 29 Mart 2018 tarihinde Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Kocayusufoğlu’nun ev sahipliğinde bir araya geldi. Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Kocayusufoğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun, Çanakkale Onsekiz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neziha Musaoğlu, Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Shener Bilalli, Üniversitemiz Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz, Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Murat Gül, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Aşkın Koyuncu, Uluslararası Balkan Üniversitesi Üsküp Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kenan Mazlami, Uluslararası Balkan Üniversitesi Üsküp Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ajdovan Ademoskı, Üsküp Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Eyüp ilçesi Eski Belediye Başkanı Eyüp Uçak katıldı.

Toplantıda Tetova’da düzenlenecek Balkan Üniversiteler Birliği toplantısının ayrıntıları, BUA’nın geleceği, birliğin yeni tüzüğü ve yeni başvuru yapan üniversitelerin durumu görüşüldü.

Bu içerik 04 Nisan 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1462 kez okundu.