BALKAN ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ TETOVA’DA

Balkan Üniversiteler Birliği 4. Toplantısı Açılış Töreni  30  Mart 2018 tarihinde  Tetova Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Açılışı Makedonya Meclis Başkanı Talat Xhaferi, Makedonya Eğitim ve Bilim Bakanı Doç. Dr. Arber Ademi, Tetova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vulnett Ameti ve Balkan Üniversiteler Birliği Genel Sekreteri Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu tarafından gerçekleştirildi.

Açılış törenine Türkiye, Bulgaristan, Arnavutluk, Makedonya, Bosna Hersek, Yunanistan, Romanya, Kosova, Sırbistan’dan toplam 36 Üniversite ve T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkililerinden oluşan 100’e yakın temsilci katıldı.

Açılışta konuşan Balkan Üniversiteler Birliği Kalıcı Sekretaryası ve Yönetim Kurulu Daimi Temsilciliğini yürüten Üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Birliğin yeni katılımlarla her gün büyüdüğünü görüyoruz. Balkan Üniversiteler Birliği oldukça güzel organizasyonlara imza atmaya devam ediyor ve üniversiteler arasında birlik ve beraberlik ruhu içerisinde iş birliği sağlıyor. Balkan Üniversiteler Birliğini önemsiyor ve gelişmesini istiyoruz. Bu güzel organizasyondan dolayı herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Rektörümüz konuşmasında üniversitelerdeki yürütülmesi gereken kalite ve akreditasyon çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Bu içerik 04.04.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1689 kez okundu.