BALKAN ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ 4. TOPLANTISI

Trakya Üniversitesinin Kalıcı Sekretarya ve Kalıcı Yönetim Kurulu Üyeliğini üstlendiği Balkan Üniversiteler Birliği'nin 4. Toplantısı 17-18 Şubat 2018 tarihleri arasında Tetova Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir. "Üniversiteler Arası İşbirliği ve Kültürel Birliktelik" başlığı altında ve Uluslararası Konferans formatında gerçekleştirilecek toplantının konu başlıkları aşağıdaki gibidir:

1. 1. Tıp Eğitimi ve Uluslararası Akreditasyon
  2. 2. Mülteci Sorunu: Eğitim ve Sosyolojik Sorunlar
  3. 3. Balkanlarda Üniversite-Sanayi İşbirliğini Arttırmanın Yolları
  4. 4. Balkanlardaki Geleneksel Sporlar
  5. 5. Balkan Müziğini Geliştirme Yolları
  6. 6. Doğal ve Kültürel Miraslar
  7. 7. Balkan Enstitüleri, Balkan Çalışmaları
  8. 8. Balkanlarda Yükseköğretimin Harmanizasyonu
  9. 9. Balkan Kadınları ve Kadın Hakları
  10. 10. Medya Özgürlüğü
  11. 11. Batı Balkanlarda Medyayı Güçlendirme
  12. 12. Üniversitede Özerklik ve Akademik Özgürlük
  13. 13. Bilimsel Araştırma Yoluyla Eğitimde Kalitenin Arttırılması

Bildirilerin Son Gönderim Tarihi: 15 Ocak 2018

Konferans ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.
Bu içerik 15 Aralık 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 680 kez okundu.

ÜNİVERSİTEMİZ "TÜRKİYE’NİN 500 BÜYÜK HİZMET İHRACATÇISI"NDAN BİRİ OLDU

Dünya ticaretinde payı her geçen gün artan hizmet ihracatı ile ilgili Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından yayımlanan “Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı” araştırmasının sonuçlarında Üniversitemiz sektöründe 8. genel sıralamada 474. olarak büyük bir başarıya imza attı. Üniversitemiz, elde ettiği bu başarıyla İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Bü..

YENİ HASTANEMİZDE “HASTANE ENFEKSİYONLARI” KONULU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Başhekimlik Sağlık Kurulu Odası’nda 18 Ocak 2018 tarihinde Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Gündeniz Altıay ve Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Enfeksiyon Kontrol Komitesi Başkanı Doç. Dr. Zerrin Yuluğkural tarafından “Hastane Enfeksiyonları” konulu basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya çok sayıda basın mensubu katıldı...