BALKAN SENFONİ ORKESTRASI NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİNDE KONSER VERDİ

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Kültürel Etkinlikler Programı kapsamında Üniversitemiz Devlet Konservatuarı Balkan Senfoni Orkestrası tarafından bir konser verildi. Konsere sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen konsere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Arda Göksu, akademisyenler ve öğrenciler ile Tekirdağlı sanatseverler katıldı.

Şefliğini Doç. Ahmet Hamdi Zafer’in yaptığı Balkan Senfoni Orkestrası, yerli ve klasik batı müziğine ait sevilen eserleri seslendirdi.

Konser sonunda Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müdürü ve Orkestra Şefi Doç. Ahmet Hamdi Zafer’e günün anısına teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.

Bu içerik 07 Kasım 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 474 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..