AŞURELER REKTÖRÜMÜZ VE BAŞPEHLİVAN’DAN

Trakya Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Buluşması 10 Ekim 2017 tarihinde Bolca Ana Yemekhanesi önünde gerçekleştirildi. Etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ile Öğr. Gör. Hakan Akıncı, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.  

Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun öğrencilere aşure dağıtımıyla başlayan programda Gastronomi Topluluğu Başkanı Hatice Yurttaş konuşmasında geçen yıl da aşure dağıtımı yaptıklarını belirterek Gastronomi Topluluğu’nun Uluslararası Gastronomi Festivali’nde madalya kazandığını sözlerine ekledi.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu konuşmasında aşure dağıtımında ve topluluk buluşmalarında güzel bir ortam olduğunu ifade ederek bütün öğrencilerin kulüp faaliyetlerinde bulunmaları gerektiğini belirtti. Rektör “Topluluklara 3000’den fazla öğrencimiz üye. Öğrenci topluluklarımız geçen sene 300’den fazla etkinlik yaptılar. Bu sene hem üye sayımız artacak hem yeni kulüplerimiz olacak hem de etkinliklerimiz artacak. Gençler her şeyi yapabilecek güçteler.” dedi. Erhan Tabakoğlu yönetim olarak etkinliklerin her zaman takipçileri ve destekçileri olduğunu sözlerine ekledi.

Toplulukların hazırladığı stantları gezen Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu öğrencilerin çalışmalarına ilgi göstererek öğrencilerle sohbet etti. 

Üniversitemiz öğrencileri olan bu sene düzenlenen 656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı İsmail Balaban ve kardeşi Turan Balaban da etkinliğe katıldı.

Bu içerik 11.10.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 729 kez okundu.