ANAYASA KOMİSYONU BAŞKANI PROF. DR. MUSTAFA ŞENTOP’DAN KÜLLİYEMİZE ZİYARET

Anayasa Komisyonu Başkanı, İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, Üniversitemiz Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi’ni ziyaret etti. Ödüllü müzeye gerçekleştirilen ziyarete Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin katıldı.

Prof. Dr. Mustafa Şentop ve beraberindeki heyete Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yrd. ve Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi Müdürü Öğr. Gör. Hakan Akıncı eşlik ederek Sağlık Müzesi’nin tarihi yapısı ve özellikleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaret esnasında Prof. Dr. Mustafa Şentop müze içerisindeki vatandaşlarla sohbet ederek, ülkemizin çeşitli illerinden gelen lise ve üniversite öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Prof. Dr. Mustafa Şentop, Trakya Üniversitesi'nin böyle bir kompleksi yaşatarak medeniyetimizin belgelere dayalı bir anlatımla tanıtımındaki katkılarından dolayı Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve ekibine teşekkür etti.

Ziyaret sonrasında Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop’a Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin ve Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Hakan Akıncı tarafından plaket takdim edildi.
Bu içerik 06 Şubat 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1217 kez okundu.

YENİ SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZESİ ULUSAL BASININ GÜNDEMİNDEN DÜŞMÜYOR

Üniversitemiz bünyesinde 21 yıldır ziyaretçilerini ağırlayan ve dünyanın en prestijli müzecilik ödüllerinden birinin sahibi olan Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi, 05 Mayıs 2018 tarihinde rekorlarına bir yenisini daha ekleyerek bir günde 7.500 ziyaretçiyi ağırlamıştı. Her yıl ziyaretçi sayısını istikrarlı bir şekilde artıran, şehrimize gün geçtikçe daha fazla turist kazandıran Sul..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ŞEHİT RESSAM HASAN RIZA GÜZEL SANATLAR MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Trakya Üniversitesi Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni, 21 Mayıs 2018’de Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yılmaz Çan, İpsala Teknik Meslek Yüksekokulu Müdürü ve MEYOK Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Hayati Arda, Teknik Bilimler Meslek..