ANAYASA KOMİSYONU BAŞKANI PROF. DR. MUSTAFA ŞENTOP’DAN KÜLLİYEMİZE ZİYARET

Anayasa Komisyonu Başkanı, İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, Üniversitemiz Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi’ni ziyaret etti. Ödüllü müzeye gerçekleştirilen ziyarete Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin katıldı.

Prof. Dr. Mustafa Şentop ve beraberindeki heyete Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yrd. ve Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi Müdürü Öğr. Gör. Hakan Akıncı eşlik ederek Sağlık Müzesi’nin tarihi yapısı ve özellikleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaret esnasında Prof. Dr. Mustafa Şentop müze içerisindeki vatandaşlarla sohbet ederek, ülkemizin çeşitli illerinden gelen lise ve üniversite öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Prof. Dr. Mustafa Şentop, Trakya Üniversitesi'nin böyle bir kompleksi yaşatarak medeniyetimizin belgelere dayalı bir anlatımla tanıtımındaki katkılarından dolayı Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve ekibine teşekkür etti.

Ziyaret sonrasında Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop’a Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin ve Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Hakan Akıncı tarafından plaket takdim edildi.
Bu içerik 06 Şubat 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1058 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..