ALT İŞVEREN (TAŞERON) ÇALIŞANLARINA DUYURU

DUYURU

Hizmet alım sözleşmeleri kapsamında çalıştırılanlardan, sürekli işçi kadrolarına geçmek isteyenlerin aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte 02.01.2018-11.01.2018 tarihleri arasında hizmet alım sözleşmesinin yapıldığı birime başvuru yapmaları gerekmektedir.

İSTENİLEN BELGELER

1)    Başvuru Formu   (Ek-1 de örneği mevcuttur)

2)    T.C. Kimlik Belgesi Fotokopisi.

3)   Beş adet vesikalık fotoğraf  (Devlet Memurları Kılık Kıyafet Yönetmeliğine uygun)

4)   Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu  (Ek-2 form elektronik ortamda doldurularak çıktısı alınacaktır.)

5)   Sosyal Güvenlik Kurumu veya www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden alınacak SGK Tescil ve Hizmet Dökümü belgesi.

6)   Diploma fotokopisi.

7)   Beyan Formu (Ek-3 de örneği mevcuttur).

8)   Adli sicil kaydını gösterir belge (www.turkiye.gov.tr adresi Adli Sicil Kaydı Sorgulama ekranından alınabilir)

9)   Erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge.( www.turkiye.gov.tr adresi Askerlik Durum Belgesi Sorgulama ekranından alınabilir)

Bu içerik 04 Ocak 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 3379 kez okundu.

Dosyalar

Tüm Dosyaları İndir

YENİ SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZESİ ULUSAL BASININ GÜNDEMİNDEN DÜŞMÜYOR

Üniversitemiz bünyesinde 21 yıldır ziyaretçilerini ağırlayan ve dünyanın en prestijli müzecilik ödüllerinden birinin sahibi olan Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi, 05 Mayıs 2018 tarihinde rekorlarına bir yenisini daha ekleyerek bir günde 7.500 ziyaretçiyi ağırlamıştı. Her yıl ziyaretçi sayısını istikrarlı bir şekilde artıran, şehrimize gün geçtikçe daha fazla turist kazandıran Sul..