AK PARTİ KIRKLARELİ MİLLETVEKİLİ SELAHATTİN MİNSOLMAZ’DAN REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NA ZİYARET

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurrken, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Milletvekili Selahattin Minsolmaz’a ziyaret ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Milletvekili Selahattin Minsolmaz’a, Trakya Üniversitesi’nin son durumu ve gelişim süreci ile proje ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler vererek, “Üniversitenin gelişim sürecine hız vermek adına başta ilin milletvekilleri olmak üzere ilgili tüm kişi, kurum ve kuruluşlarla işbirliği ve dayanışma içinde olmaya devam ediyoruz. Bizleri ziyaret ederek üniversitemize desteklerini ifade eden AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’a teşekkürlerimizi sunuyorum. Trakya Üniversitesi sadece Edirne’nin değil, bölgenin ve Balkanların üniversitesi... Bu nedenle sadece Edirne’nin değil Kırklareli de dahil olmak üzere tüm bölgenin sorunları bizi yakından ilgilendiriyor. Dönem Başkanlığı görevini üstlendiğimiz, Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin üyesi olduğu Trakya Üniversiteler Birliği çatısı altında da, bölgemizin gelişimi için, işbirliği içinde çok önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz.” dedi.

Milletvekili Selahattin Minsolmaz ise Trakya Üniversitesi’nin gelişimini ve bölge için attığı adımları yakından takip ettiklerini belirterek, tüm kişi, kurum ve kuruluşlarla işbirliği ve dayanışma içinde olmaya çalıştıkları bilgisini paylaştı. Ayrıca, Milletvekili Selahattin Minsolmaz, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.


Haber: Ali KÜÇÜKOĞLU
Editör: Sertan ATASOY
Fotoğraf: Mustafa TOPYANAK
Bu içerik 06.11.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 650 kez okundu.