AK PARTİ EDİRNE MİLLETVEKİLİ DR. FATMA AKSAL VE AK PARTİ EDİRNE İL BAŞKANI İLYAS AKMEŞE'DEN REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NA ZİYARET

AK Parti Edirne Milletvekili, MKYK Üyesi ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Aksal ile AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, İl Başkan Yardımcısı Mücahit Güzey, Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, İl Genel Meclis Üyeleri Halil Bayazıt ve İsmail Keleş, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer ve Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Hakan Akıncı da yer aldı.

Ziyarette Dr. Fatma Aksal, Trakya Üniversitesinin çalışmaları hakkında Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’ndan bilgiler aldı. Dr. Aksal, Üniversitenin Edirne için önemine değinerek “Trakya Üniversitesi, kentin önemli dinamiklerinden biri. Kentin ve bölgenin eğitim kalitesi ile iş gücünün niteliğinin yükselmesi noktasında önemli uygulamalara imza atıyor. Kamu-Üniversite-Sanayi iş birliğinde örnek olacak projeler ile eğitim, istihdam ve sosyal politikalar başta olmak üzere Trakya Üniversitesinin gelişimini ve kent üzerindeki etkisini yakından takip ediyoruz. Şehre olan katkısından memnuniyet duyduğumuz Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve ekibine Edirne’yi layık olduğu noktaya taşımak adına yapacakları çalışmalarında muvaffakiyetler diliyoruz.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu da Trakya Üniversitesinin ve Edirne’nin gelişim sürecine hız vermek adına ilgili tüm kişi, kurum ve kuruluşlarla iş birliği ve dayanışma içinde olduklarını vurgulayarak kendilerine desteklerini her zaman gösteren Dr. Fatma Aksal’a teşekkür etti. Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Prof. Dr. Tabakoğlu, 01 Ekim 2019 tarihinde açılacak yeni yasama yılında Meclis çalışmalarında başarılar diledi.


Haber: Ali KÜÇÜKOĞLU
Editör: Fırat GÜNGÖR
Fotoğraf: Ali KÜÇÜKOĞLU
Bu içerik 13.09.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1565 kez okundu.