4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL KADROSUNA ATANMAYA HAK KAZANAN YEDEK ADAYLARA İLİŞKİN DUYURU

Üniversitemiz 4/B sözleşmeli personel pozisyonlarına asıl olarak atanmaya hak kazanan; ancak süresi içinde evraklarını teslim etmeyen veya hakkından feragat edenlerin yerlerine, yedek adaylardan alınmaya hak kazanan adaylar ile ilgili bilgi ekte yer almaktadır.

Bu içerik 30 Kasım 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1874 kez okundu.

5 19 10 2018 yedek aday sonuçları.docx
(16.3 KB)

Dosyayı İndir

YENİ YUNANİSTAN SELANİK ARISTOTLE ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET