3. TURİZM ŞURASI GERÇEKLEŞTİ

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanımızın teşrifleri ve kamu kurum ve kuruluşları, turizm meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları, turizm sektörü ve akademik camianın katılımı ile “3. Turizm Şûrası” 01 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Turizm sektörünün mevcut durumunun değerlendirilmesi ve geleceğe yönelik ulusal bir turizm politikasının belirlenmesi amacıyla 01-03 Kasım 2017 tarihleri arasında 13 komisyon başkanlığında gerçekleştirilen 3. Turizm Şurası’na Trakya Üniversitesini temsilen katılan Trakya Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümünden Doç. Dr. Emel Gönenç Güler’in “Yerel Yönetimlerin Destinasyon Markalaşmasındaki Rolü” adlı tebliği III. Turizm Şurası bildiri kitabında yayımlanmış, Doç. Dr. Güney Çetin Gürkan “Alan Editörü”,  Öğr. Gör. Bahadır Sezer ise “Editör Yardımcısı” olarak görev aldı.

Bu içerik 08.11.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 704 kez okundu.