3. TURİZM ŞURASI GERÇEKLEŞTİ

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanımızın teşrifleri ve kamu kurum ve kuruluşları, turizm meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları, turizm sektörü ve akademik camianın katılımı ile “3. Turizm Şûrası” 01 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Turizm sektörünün mevcut durumunun değerlendirilmesi ve geleceğe yönelik ulusal bir turizm politikasının belirlenmesi amacıyla 01-03 Kasım 2017 tarihleri arasında 13 komisyon başkanlığında gerçekleştirilen 3. Turizm Şurası’na Trakya Üniversitesini temsilen katılan Trakya Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümünden Doç. Dr. Emel Gönenç Güler’in “Yerel Yönetimlerin Destinasyon Markalaşmasındaki Rolü” adlı tebliği III. Turizm Şurası bildiri kitabında yayımlanmış, Doç. Dr. Güney Çetin Gürkan “Alan Editörü”,  Öğr. Gör. Bahadır Sezer ise “Editör Yardımcısı” olarak görev aldı.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..