27. BAHAR KONFERANSLARI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ'NDE DÜZENLENDİ

Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü ile Makine Mühendisleri Odası Edirne Şubesi’nin birlikte düzenlediği XXVII. Bahar Konferansları, 3 Mayıs 2017’de, Trakya Üniversitesi Ahmet Karadeniz Yerleşkesi Mühendislik Fakültesi Mimar Sinan Salonu’nda gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan etkinlikte açılış konuşmaları Makine Mühendisleri Odası Edirne Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yönel, Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayşegül Öztürk ve Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Tahir Altınbalık yaptı. Konferansa TMMOB 38-46. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı da katılarak, öğrencilerle TMMOB ile ilgili bilgiler verdi. Konferans güncel konularda yapılan sunumlarla gün boyu devam etti.

Bu içerik 08.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 743 kez okundu.