2018 AKDENİZ OYUNLARI’NDA TRAKYA ÜNİVERSİTESİ RÜZGARI

İspanya’nın Tarragona şehrinde düzenlenen 18. Akdeniz Oyunları’nda Trakya Üniversitesi rüzgarı esti. 18. Akdeniz Oyunları’nda, Trakya Üniversitesi öğrencisi Efraim Kahraman’ın teknik direktörlüğünü üstlendiği, ülkemiz adına yarışan Kadın Güreş takımımızda yer alan 5 sporcumuzun tamamı finallere kalarak, 4 altın ve 1 gümüş madalya kazandı. Sporculardan Evin Demirhan 50 kg’da, Aysun Erge 53 kg’da, Elif Jale Yeşilırmak 62 kg’da, Buse Tosun 68 kg’da ve Trakya Üniversitesi mezunlarından Bediha Gün 57 kg’da finale kalma başarısını göstererek ülkemize büyük bir gurur yaşattı.

Tarihi bir başarıya imza atan sporcuların teknik direktörü ve daha önce ülkemize ilk kadın dünya güreş şampiyonluğu sevincini yaşatan Yasemin Adar’ın antrenörü Trakya Üniversitesi öğrencisi Efraim Kahraman, Trakya Üniversitesi ailesinin bir üyesi olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, kadın güreşinin yaygınlaşması amacıyla çalışmaktan ve sporcularla birlikte ülkemizin bayrağını dünyanın dört bir yanında dalgalandırmaktan gurur duyduğunu ifade etti.

Bu içerik 05.07.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1040 kez okundu.