2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA 100/2000 YÖK DOKTORA BURSU KAPSAMINDA ÜNİVERSİTEMİZ DOKTORA PROGRAMLARINA ALINACAK ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

100/2000 YÖK Doktora Bursu kapsamında 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Fen Bilimleri Enstitüsü "Mimarlık Anabilim Dalı" Doktora Programına, Sağlık Bilimleri Enstitüsü "Sağlık Yönetimi Anabilim Dalı/Sağlık Ekonomisi" alt alanına, Sosyal Bilimler Enstitüsü "İnterdisipliner Engelli Çalışmaları Anabilim Dalı-Özel Eğitim", "Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı/Uluslararası Güvenlik ve Terör" ile "Arkeoloji Anabilim Dalı/Taşınabilir Kültür Varlıkları Koruma ve Onarım" alt alanına öğrenci alınacaktır.

Adı geçen Doktora Programlarına/alt alanlarına alınacak öğrenci kontenjanı ve başvuru koşulları için Tıklayınız.

Bu içerik 20.02.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 2327 kez okundu.