2014-2015 ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ YABANCI DİL SINAVI DUYURUSU

2014-2015 Erasmus Öğrenim Hareketliliği Programı Yabancı Dil (Almanca /İngilizce ) Sınav Bilgileri aşağıda sunulmuştur.

Sınav Tarihi:                       14 Nisan 2014 Pazartesi

Sınav Yeri:                          Yabancı Diller Yüksekokulu (Ayşekadın Kampüsü)

Sınav Saati:                        15.30- 16.45

Sınav Süresi :                       75 Dakika

Sınav Dil Düzeyi:                    B1

NOT: Sınava girecek adayların yanlarında öğrenci kimliklerini bulundurmaları zorunludur.Kimliksiz gelenler sınava alınmayacaktır

Detaylı bilgi için:

Bu içerik 04 Nisan 2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2260 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..