2013 EDİRNE LİSESİ'NDEN YETİŞENLER DERNEĞİ-ELYD BÜYÜK ÖDÜLÜ İLKNUR KOBAŞ TEPE'YE TAKDİM EDİLDİ

Edirne Lisesi’nden Yetişenler Derneği (ELYD)’nin Genel Merkezince 2004 yılında İhdas edilen ELYD büyük ödülü; her yıl Edirne Lisesi’nden Yetişenler camiası üyeleri arasından; bilim, kültür, sanat, eğitim, spor ve benzeri alanlarda ülkemize büyük hizmetlerde bulunan kişilere takdim edilmektedir.

Edirne Lisesi’nden Yetişenler Derneği’nin Genel Merkez Yönetim Kurulu, 2013 yılı ELYD büyük ödülünün, Edirne Lisesi’nin 1994 yılı mezunlarından, Avrupa ve Dünya Judo şampiyonu ve Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi İlknur KOBAŞ TEPE’ye takdim edilmesine oy birliği ile karar verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Yener YÖRÜK ile Edirne Lisesi mezunu olan ve Üniversitemizin çeşitli birimlerinde görev yapan akademik ve idari personelimizin bir grubunun katılımıyla 24 Ocak 2014 günü İstanbul La Sagrada Otel’de yapılan bir törenle İlknur KOBAŞ TEPE’ye ödülü verildi.

ELYD Yönetim Kurulu Başkanı Atıl ERMAN, Rektörümüz Prof. Dr. Yener YÖRÜK’e plaket takdim etti.

Bu içerik 28 Ocak 2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2459 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..