200 BİN TL HİBE DESTEKLİ TÜBİTAK BİGG'E BAŞVURUDA BULUNMAK İÇİN ACELE EDİN!

Teknoloji odaklı yenilikçi iş fikirlerine 200 Bin TL’ye kadar hibe desteği sağlayan TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim (BİGG) Programına, 31 Mayıs 2019 tarihine kadar teblegirisim.com üzerinden başvuru kabul etmeye devam ediyoruz!

Başvuru Ön Şartları
Daha önce Teknogirişim Sermayesi ya da TÜBİTAK 1512 desteği almamış, herhangi bir şirkette ortaklığı bulunmayan;
- 1 yıl içerisinde mezun olabilecek lisans öğrencileri
- Yüksek lisans ve doktora öğrencileri
- Lisans, yüksek lisans ve doktora mezunları (son mezuniyet tarihinin üstünden en çok 10 yıl geçmiş olanlar)
*Bireysel girişimciler için sağlanan destektir, şirketler ve şirketlerde ortaklığı bulunan kişiler başvuramazlar.
Başvuru ön şartlarını sağlıyorsanız, özelleştirilmiş eğitim ve atölye çalışmalarına katılabileceğiniz ve TİM-TEB’in networkünde bulunan ekosistemin köklü kurum ve büyük teknoloji firmalarının yöneticilerinden mentorlük ve danışmanlık hizmetleri alabileceğiniz bir BİGG süreci için “teblegirisim.com” üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

twitter.com/teblegirisim

Program hakkında detaylı bilgi için: bigg.tubitak.gov.tr

Bu içerik 23 Mayıs 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 376 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE BİR LİDERİN DOĞUŞU KONFERANSI

Trakya Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından Milli Mücadele: Bir Liderin Doğuşu Konferansı Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Levent Doğan, Arda MYO Müdürü Prof. Dr. Yeşim Yeş..

DR. ÖĞRETİM ÜYESİ SEDA TAŞ’TAN İKİ YENİ KİTAP

Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Mütercim Tercümanlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Seda Taş’ın editörlüğünü yaptığı mütercim tercümanlık öğrencilerinin başucu kitaplarından olacak “Çeviribilimde Araştırmalar” ve “Çeviri Üzerine Gözlemler” adlı kitaplar Hiperlink Yayıncılık tarafından yayınlandı.Dr. Öğr. Üyesi Seda Taş, Trakya &Uum..