200 BİN TL HİBE DESTEKLİ TÜBİTAK BİGG'E BAŞVURUDA BULUNMAK İÇİN ACELE EDİN!

Teknoloji odaklı yenilikçi iş fikirlerine 200 Bin TL’ye kadar hibe desteği sağlayan TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim (BİGG) Programına, 31 Mayıs 2019 tarihine kadar teblegirisim.com üzerinden başvuru kabul etmeye devam ediyoruz!

Başvuru Ön Şartları
Daha önce Teknogirişim Sermayesi ya da TÜBİTAK 1512 desteği almamış, herhangi bir şirkette ortaklığı bulunmayan;
- 1 yıl içerisinde mezun olabilecek lisans öğrencileri
- Yüksek lisans ve doktora öğrencileri
- Lisans, yüksek lisans ve doktora mezunları (son mezuniyet tarihinin üstünden en çok 10 yıl geçmiş olanlar)
*Bireysel girişimciler için sağlanan destektir, şirketler ve şirketlerde ortaklığı bulunan kişiler başvuramazlar.
Başvuru ön şartlarını sağlıyorsanız, özelleştirilmiş eğitim ve atölye çalışmalarına katılabileceğiniz ve TİM-TEB’in networkünde bulunan ekosistemin köklü kurum ve büyük teknoloji firmalarının yöneticilerinden mentorlük ve danışmanlık hizmetleri alabileceğiniz bir BİGG süreci için “teblegirisim.com” üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

twitter.com/teblegirisim

Program hakkında detaylı bilgi için: bigg.tubitak.gov.tr

Bu içerik 23 Mayıs 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 476 kez okundu.

AİLE BOYU TRAKYA ÜNİVERSİTELİ

2019 yılında, ÖSYM tarafından düzenlenen üniversiteye giriş sınavlarında başarılı olarak Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nü kazanan Kayra Çağ Canarslan, aynı üniversitede eğitim gören anne ve babasıyla okul arkadaşı oldu. Balkan Kongre Merkezi’ne gelerek kaydını gerçekleştiren Kayra Çağ Canarslan’ın annesi Trakya Üniversitesi Eğit..

EMEKLİ HEKİM İNAYET DİKİM KORKUT, 67 YAŞINDA ÖĞRENCİ OLARAK TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE

42 yıl sonra 2019 yılında, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hekimliği mesleğinden emekli olan İnayet Dikim Korkut, aynı yıl girdiği üniversite sınavını kazanarak Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı’na yerleşti. Trakya Üniversitesi’nde 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı öğrenci kayıtları devam ederken, ÖSYM tarafından düzenlenen üniversiteye giriş sın..