2. BALKAN ULUSLARARASI ÇOCUK VE GENÇLİK EDEBİYATI KONGRESİ

Resim

Trakya Üniversitesi ve Priştina Üniversitesi iş birliğinde, 26-28 Nisan 2019 tarihlerinde Kosova'nın başkenti Priştina'da, Priştina Üniversitesi’nde düzenlenecek olan “2. Balkan Çocuk ve Gençlik Yazını Kongresi” ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız: http://www.cocukgenclikkongresi.com/?SayfaID=2&lang=tr

Kongre alt konu başlıkları;
- Çocuk Edebiyatı / Child Literature
- Çizgi Roman / Comic Books
- Çocuk Edebiyatı ve Yeni Medyalar / Child literature and New Media
- Çizgi Film-Animasyon Çocuk Kurguları / Cartoons and Animated Films – Fiction for Children
- Medya Okur-Yazarlığı / Media Literacy
- Çocuk ve Gençlik Edebiyatında Paradigma Değişimi / The Paradigm Shift in Child Literature
- Gençlik Edebiyatı / Adolescent Literature
- Gençlik Sosyolojisi / Sociology of Youth Literature
- Gençlik Kültürleri / Youth Cultures
- Balkanlarda Çocuk ve Gençlik Edebiyatı / Child and Youth Literature in Balkans
- Çocuk ve Gençlik Edebiyatı ile Değerler Eğitimi / Education of Values with Child and Youth Literature
- Yabancı Diller Eğitimi /Foreign Languages Education
- Çocuk, Gençlik ve Eğitim / Children- Youth and Education
- Çocuk, Genç, Göç ve Eğitim / Child, Youth, Migration and Education
Kongre Tarihi: 26-28 Nisan 2019
Özet Gönderim Son Tarihi: 15 Mart 2019
İletişim: cocukgenclikkongresi@gmail.com
Web Sitesi: http://www.cocukgenclikkongresi.com/?SayfaID=2&lang=tr
Bu içerik 06 Aralık 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 881 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU, EDİRNE LİSESİ İLE BULUŞTU

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, mezun olduğu Edirne Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Edirne Lisesi’nin başlattığı, “İlham Veren Sohbetler” etkinlikleri kapsamında Edirne Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, gerçekleştirdiği söyleşide hayatından kesitler sunarken öğrencilerin sorularını da içtenlikle yanıtladı. Lisenin konferan..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ’NDEN RAMAZANDA ORUÇ VE SAĞLIKLI BESLENME TOPLANTISI

Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Leyla Tevfikoğlu Pehlivan, Ramazan ayında doğru beslenme konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi. Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde düzenlenen toplantıda, Dr. Öğretim Üyesi Leyla Tevfikoğlu Pehlivan, Ramazan ayında sağlıklı beslenme ile kronik bir hastalığı olan kişilerin dikkat etmesi gereken ..