2. BALKAN ULUSLARARASI ÇOCUK VE GENÇLİK EDEBİYATI KONGRESİ

Resim

Trakya Üniversitesi ve Priştina Üniversitesi iş birliğinde, 26-28 Nisan 2019 tarihlerinde Kosova'nın başkenti Priştina'da, Priştina Üniversitesi’nde düzenlenecek olan “2. Balkan Çocuk ve Gençlik Yazını Kongresi” ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız: http://www.cocukgenclikkongresi.com/?SayfaID=2&lang=tr

Kongre alt konu başlıkları;
- Çocuk Edebiyatı / Child Literature
- Çizgi Roman / Comic Books
- Çocuk Edebiyatı ve Yeni Medyalar / Child literature and New Media
- Çizgi Film-Animasyon Çocuk Kurguları / Cartoons and Animated Films – Fiction for Children
- Medya Okur-Yazarlığı / Media Literacy
- Çocuk ve Gençlik Edebiyatında Paradigma Değişimi / The Paradigm Shift in Child Literature
- Gençlik Edebiyatı / Adolescent Literature
- Gençlik Sosyolojisi / Sociology of Youth Literature
- Gençlik Kültürleri / Youth Cultures
- Balkanlarda Çocuk ve Gençlik Edebiyatı / Child and Youth Literature in Balkans
- Çocuk ve Gençlik Edebiyatı ile Değerler Eğitimi / Education of Values with Child and Youth Literature
- Yabancı Diller Eğitimi /Foreign Languages Education
- Çocuk, Gençlik ve Eğitim / Children- Youth and Education
- Çocuk, Genç, Göç ve Eğitim / Child, Youth, Migration and Education
Kongre Tarihi: 26-28 Nisan 2019
Özet Gönderim Son Tarihi: 15 Mart 2019
İletişim: cocukgenclikkongresi@gmail.com
Web Sitesi: http://www.cocukgenclikkongresi.com/?SayfaID=2&lang=tr
Bu içerik 06 Aralık 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 307 kez okundu.

YENİ YUNANİSTAN SELANİK ARISTOTLE ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET

Trakya Üniversitesi Dış İlişkilerden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun ve Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Müdürü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz Selanik Aristotle Üniversitesi’ni ziyaret etti. Ziyarette, Selanik Aristotle Üniversitesi Rektörü Prof. Pericles A. Mitkas, akademisyen ve öğrencilerden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Ariadni Stogiannidou, Uluslararası İlişkiler Bölüm Başka..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ’NDE “VİYOLONSEL & GİTAR DUO KONSERİ”

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde “Viyolonsel&Gitar Duo” konseri düzenlendi. Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı öğretim üyeleri, Trakya Üniversitesi’nin davetlisi olarak geldiği Edirne’de, Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda bir konser etkinliği gerçekleştirdi. Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı &oum..