18 MAYIS TARİHİNDE AVRUPA MÜZELER GECESİ ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA SULTAN II.BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZEMİZ GECEYE KADAR AÇIK VE ÜCRETSİZ

Avrupa Konseyi, UNESCO ve ICOM’un himayelerinde Avrupa’da 14’sü, Ülkemizde 13’si gerçekleştirilecek “Avrupa Müzeler Gecesi” etkinliği kapsamında 18 Mayıs 2018 Cuma günü Üniversitemiz bünyesinde bulunan Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi, müzeler kapanış saatinden (19.30) itibaren saat 23.00’e kadar ücretsiz olarak ziyarete açık bulunacaktır.

Bu içerik 16 Mayıs 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 450 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ'NİN MOBİL UYGULAMASI KULLANIMA SUNULDU

Trakya Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nın, TÜBAP kapsamında yürüttüğü “Akademik Süreç Yönetimi Projesi”nin en önemli modüllerinden biri olan “Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Mobil Uygulaması” kullanıma açıldı. Mobil uygulama, Öğrenci, Akademik Personel ve İdari Personel olmak üzere 3 farklı ara yüzden oluşuyor. Öğrenciler için geliştir..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İLE HIRVATİSTAN BALTAZAR ZAPRESİC UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Trakya Üniversitesi, uluslararası eğitim alanındaki iş birliklerini her geçen gün daha da artırıyor. Bu kapsamda, Trakya Üniversitesi ile Hırvatistan Baltazar Zapresic Uygulamalı Bilimler Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile Baltazar Zapresic Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vladimir Simovic tarafından imzalanan protokolle, eği..