18 MAYIS TARİHİNDE AVRUPA MÜZELER GECESİ ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA SULTAN II.BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZEMİZ GECEYE KADAR AÇIK VE ÜCRETSİZ

Avrupa Konseyi, UNESCO ve ICOM’un himayelerinde Avrupa’da 14’sü, Ülkemizde 13’si gerçekleştirilecek “Avrupa Müzeler Gecesi” etkinliği kapsamında 18 Mayıs 2018 Cuma günü Üniversitemiz bünyesinde bulunan Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi, müzeler kapanış saatinden (19.30) itibaren saat 23.00’e kadar ücretsiz olarak ziyarete açık bulunacaktır.

Bu içerik 16 Mayıs 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 312 kez okundu.

YENİ SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZESİ ULUSAL BASININ GÜNDEMİNDEN DÜŞMÜYOR

Üniversitemiz bünyesinde 21 yıldır ziyaretçilerini ağırlayan ve dünyanın en prestijli müzecilik ödüllerinden birinin sahibi olan Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi, 05 Mayıs 2018 tarihinde rekorlarına bir yenisini daha ekleyerek bir günde 7.500 ziyaretçiyi ağırlamıştı. Her yıl ziyaretçi sayısını istikrarlı bir şekilde artıran, şehrimize gün geçtikçe daha fazla turist kazandıran Sul..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ŞEHİT RESSAM HASAN RIZA GÜZEL SANATLAR MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Trakya Üniversitesi Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni, 21 Mayıs 2018’de Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yılmaz Çan, İpsala Teknik Meslek Yüksekokulu Müdürü ve MEYOK Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Hayati Arda, Teknik Bilimler Meslek..