18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMI

Bu içerik 15 Mart 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 213 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE PATOLOJİ KURSU

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi sunduğu sağlık hizmetlerinin yanı sıra eğitimler vererek alanda liderliğini sürdürüyor.Dr. Ratip Kazancıgil Amfi Binası’nda 27 Nisan 2019’da Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Ana Bilim Dalının organizasyonunda ve Prof. Dr. Fulya Öz Puyan’ın yoğun emekleriyle hayata geçen “Kemik İliği Kursu”nun moderatörlüğünü Gazi Üniversitesinden Prof. Dr. Nalan Aky&uu..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KONUŞULDU

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi bölümü tarafından düzenlenen ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümünden Öğr. Gör. Tarık Sarıoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı “Kut’ül Amare Zaferi” konferansı Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanı Dr...