TRAKYA-ÜNİ BRASS BAND KONSERİ

Trakya Üniversitesi Konservatuvarı bünyesinde, Arş. Gör. Ümit Çavuş önderliğinde kurulan Trakya-Üni Brass Band 23 Eylül 2017 tarihinde Sultan 2. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi'nde sanatseverler ile buluştu.  Çaldıkları eserler ile büyük beğeni toplayan grup bakır üflemeli ve vurmalı enstrümanlardan oluşmaktadır. Trakya-Üni Brass konserde klasik eserlerin yanı sıra pek çok yöreden türkü ve Balkan ezgileri de seslendirdi. Konseri Genel Sekreter Yardımcımız ve 2. Bayezid Sağlık Müzesi Müdürü Hakan Akıncı, Şehit Ressam Hasan Rıza Meslek Yüksekokulu Müdür V. Öğr. Gör. Aycan Özenç, Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Ahmet Hamdi Zafer ve Konservatuvar Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ömer Yılmaz ve çok sayıda sanatsever ilgiyle izledi.

Trakya Üni-Brass Üyeleri;

Trompetler:

Arş. Ümit ÇAVUŞ

Berk CANER

Oray KARACA

Atalay UYUAY

Görkem ÇAVUŞ

Vurmalı Çalgılar:

Adnan SEVER

Berk ÖNER

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..