GÖREVDE YÜKSELME VE ÜNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI DUYURUSU

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nca ilan edilen ve 23 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınavında başarılı olan aşağıdaki listede yer alan adayların; Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinin 13. maddesi uyarınca sözlü sınavları aşağıda belirtilen yer ve tarihlerde yapılacaktır..

İlgililere ilanen  duyurulur.

Sözlü Sınava alınacak personellere ilişkin liste ekte yer almaktadır.

SÖZLÜ SINAV TAKVİMİ

ŞEF KADROLARINA BAŞVURAN ADAYLARIN

SINAV TARİHİ         : 19 HAZİRAN 2019 ÇARŞAMBA

SAATİ                        : 14.00

SINAV YERİ             : Balkan Kongre Merkezi B Blok /EDİRNE

ŞUBE MÜDÜRÜ, MEMUR VE TEKNİSYEN  KADROLARINA BAŞVURAN ADAYLARIN

SINAV TARİHİ         : 20 HAZİRAN 2019 PERŞEMBE

SAATİ                        : 14.00

SINAV YERİ             : Balkan Kongre Merkezi B Blok /EDİRNE

Bu içerik 13 Haziran 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1120 kez okundu.

sözlü sinav web2.xlsx
(13.88 KB)

Dosyayı İndir

TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE BİR LİDERİN DOĞUŞU KONFERANSI