12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA PROGRAMI

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı 10 Mart 2017 tarihinde Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Eğitim Binası Konferans Salonu’nda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım, Şehit Öğretmen Adnan Tunca İşitme Engelliler İlkokulu öğretmen ve öğrencileri ile eğitim fakültesi öğretim elemanlarının katılımıyla kutlandı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım günün önemini belirten konuşmasının ardından Sosyal Bilimler ve Türkçe Eğitimi Bölümü öğrencileri Murat Aslan “Zulmü Alkışlayamam”, Fatih Şimşek “Hürriyet” ve Gökçe Baştürk “Uyan” başlıklı şiirleri okudular. Dilan Turan ve İsmet Altınak tarafından İstiklal Marşı’nın düet sunumundan sonra, Şehit Öğretmen Adnan Tunca İşitme Engelliler İlkokulu öğrencileri İşaret diliyle İstiklal Marşı’nın sunumunu gerçekleştirdi.
Bu içerik 15.03.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 640 kez okundu.