12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA PROGRAMI

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı 10 Mart 2017 tarihinde Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Eğitim Binası Konferans Salonu’nda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım, Şehit Öğretmen Adnan Tunca İşitme Engelliler İlkokulu öğretmen ve öğrencileri ile eğitim fakültesi öğretim elemanlarının katılımıyla kutlandı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım günün önemini belirten konuşmasının ardından Sosyal Bilimler ve Türkçe Eğitimi Bölümü öğrencileri Murat Aslan “Zulmü Alkışlayamam”, Fatih Şimşek “Hürriyet” ve Gökçe Baştürk “Uyan” başlıklı şiirleri okudular. Dilan Turan ve İsmet Altınak tarafından İstiklal Marşı’nın düet sunumundan sonra, Şehit Öğretmen Adnan Tunca İşitme Engelliler İlkokulu öğrencileri İşaret diliyle İstiklal Marşı’nın sunumunu gerçekleştirdi.
Bu içerik 15 Mart 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 440 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..