“TÜRKİYE’DEKİ OSMANLI VE SELÇUKLU’DAN KALMA ŞİFAHANELER” BELGESELİ

TRT Belgesel tarafından çekimlerine başlanan “Türkiye’deki Osmanlı ve Selçuklu’dan kalma Şifahaneler” belgeseli ekibi Üniversitemiz II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesinde çekimlere başladı. Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük çekim ekibi ile bir araya gelerek, müzemizi tanıttı. Yrd. Doç. Dr. Ratıp Kazancıgil’in uzman olarak yer aldığı belgeselin Nisan 2016’da yayınlanması bekleniyor.

Bu içerik 17 Şubat 2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1366 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..