“OBEZİTE FARKINDALIĞI” KONULU BASIN TOPLANTISI

"Dünya Obezite ile Mücadele Günü" dolayısıyla 11 Ekim Cuma günü saat 10.30'da Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları A.D. Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları B.D. Başkanı Prof. Dr. Sibel Güldiken ve Genel Cerrahi A.D. Dr. Öğr. Üyesi Tuğrul Demirel tarafından Hastanemizde "Obezite Farkındalığı" konulu basın toplantısı düzenlenecektir.

Trakya Üniversitesi Hastanesi Müdürlüğü

“OBEZİTE FARKINDALIĞI” KONULU BASIN TOPLANTISI

Tarih: 11 Ekim 2019 (Cuma günü)

Saat:  10.30

Yer:    Tıp Fakültesi Hastanesi Sağlık Kurul Odası
          Aneztezi polikliniği
Bu içerik 09 Ekim 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 140 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BEYAZ ÖNLÜK TÖRENİ DÜZENLENDİ

Trakya Üniversitesi, 2019-2020 akademik yılında Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerine “Beyaz Önlük Giyme Töreni”nde mesleğin ilk adımı olan beyaz önlükleri giydirildi. Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törene, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Prof. Dr. Murat Yurtcan, Sağlık Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. D..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDE, 2019-2020 AKADEMİK YILI BAŞARI VE YÜKSELTME TÖRENİ COŞKUSU

Trakya Üniversitesi’nde 2019-2020 Akademik Yılı Başarı ve Yükseltme Töreni coşkusu yaşandı. Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende, 2019-2020 Akademik Yılı’nda yükseltme alan akademik çalışanlar için cübbe giyme töreni gerçekleştirildi. Bununla birlikte, bilim, kültür ve spor dünyasına katkı sağlayan öğretim elemanı ve öğrencilere teşekkür..