GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI DUYURUSU

Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği’nin 12. maddesi uyarınca merkezi olarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca yapılacak olan görevde yükselme ve unvan değişikliği yazılı sınavına ilişkin duyuru Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca ilan edilmiştir. Üniversitemize ait kadrolar ile aranan niteliklere ilişkin bilgilere ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayınız.

Üniversitemiz kadrolarına başvurmak isteyen ve aranan nitelikleri taşıyan personelimizin Yönetmeliğin 11.maddesi (4) fıkrasında belirtilen şekilde başvurularını 11 - 23 Ocak 2019 tarihleri arasında Personel Daire Başkanlığına yapmaları gerekmektedir.

İlanen duyurulur.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ YAZILI SINAVINA İLİŞKİN KADRO LİSTESİ (2019 GÖREVDE YÜKSELME)

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ YAZILI SINAVINA İLİŞKİN KADRO LİSTESİ (2019 UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ)

YÖNETMELİK İÇİN TIKLAYINIZ

ÖRNEK BAŞVURU DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYIN

Bu içerik 11 Ocak 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 8784 kez okundu.

YENİ FEN FAKÜLTESİNDE MEZUNİYET HEYECANI

Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Balkan Kongre Merkezinde yapılan coşkulu törenle 34. Dönem mezunlarını uğurladı. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevket Erol Okan, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Murat Yurtcan, Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz, çok sayıda akademisyen, veliler ve ..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDEN DEV BİR ADIM DAHA: SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİNDEN AKREDİTASYON HAMLESİ…

Bölgenin en büyük eğitim kurumu olan Trakya Üniversitesi, eğitimde kalitenin yükseltilmesi ve eğitim programlarımızın ulusal ve uluslararası standartlara ulaşması amacıyla başlatılan akreditasyon sürecinde önemli bir başarıya daha imza attı. Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Hemşirelik Eğitim Programları, Akreditasyon Kurulu (HEAK) tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda 30 Eylül 2021 tarihine de..