AKADEMİK PERFORMANS DEĞERLENDİRME VE TEŞVİK BAŞVURULARI

Trakya Üniversitesi bünyesinde görev yapan öğretim elemanlarının ulusal ve uluslararası alanda ortaya koydukları bilimsel ve sanatsal çalışmalarını, üniversitemiz ve ülkemizin bilim, sanat ve teknoloji alanındaki gelişim ve tanınırlığına olan katkılarını “Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi” ve URAP kriterlerine göre değerlendirmek ve akademisyenleri daha başarılı olmaya teşvik etmek için performans destekleri verilmektedir.

Üniversitemizin ‘'Akademik Performans Değerlendirme ve Teşvik Yönergesi'' kapsamında, 2018 yılına ait bilimsel çalışmalarına mali destek sağlanmasını isteyen öğretim elemanlarımızın bu yönergeye göre hazırlayacakları ‘'Performans Puanı Talep Formu''nu Dekanlıklar/Müdürlükler aracılığı ile 17.06.2019 tarihine kadar Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi'ne göndermeleri gerekmektedir.

Bu içerik 21 Mayıs 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 711 kez okundu.

Dosyalar

Tüm Dosyaları İndir

TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE BİR LİDERİN DOĞUŞU KONFERANSI

Trakya Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından Milli Mücadele: Bir Liderin Doğuşu Konferansı Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Levent Doğan, Arda MYO Müdürü Prof. Dr. Yeşim Yeş..