AKADEMİK PERFORMANS DEĞERLENDİRME VE TEŞVİK BAŞVURULARI

Trakya Üniversitesi bünyesinde görev yapan öğretim elemanlarının ulusal ve uluslararası alanda ortaya koydukları bilimsel ve sanatsal çalışmalarını, üniversitemiz ve ülkemizin bilim, sanat ve teknoloji alanındaki gelişim ve tanınırlığına olan katkılarını “Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi” ve URAP kriterlerine göre değerlendirmek ve akademisyenleri daha başarılı olmaya teşvik etmek için performans destekleri verilmektedir.

Üniversitemizin ‘'Akademik Performans Değerlendirme ve Teşvik Yönergesi'' kapsamında, 2018 yılına ait bilimsel çalışmalarına mali destek sağlanmasını isteyen öğretim elemanlarımızın bu yönergeye göre hazırlayacakları ‘'Performans Puanı Talep Formu''nu Dekanlıklar/Müdürlükler aracılığı ile 17.06.2019 tarihine kadar Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi'ne göndermeleri gerekmektedir.

Bu içerik 21 Mayıs 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 853 kez okundu.

Dosyalar

Tüm Dosyaları İndir

AİLE BOYU TRAKYA ÜNİVERSİTELİ

2019 yılında, ÖSYM tarafından düzenlenen üniversiteye giriş sınavlarında başarılı olarak Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nü kazanan Kayra Çağ Canarslan, aynı üniversitede eğitim gören anne ve babasıyla okul arkadaşı oldu. Balkan Kongre Merkezi’ne gelerek kaydını gerçekleştiren Kayra Çağ Canarslan’ın annesi Trakya Üniversitesi Eğit..