Araştırma ve Uygulama Merkezleri Ana Menü

Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi

Risk Yönetimi ve Kurumsal Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi

Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi)

Sarı Saltuk Gazi Uygulama ve Araştırma Merkezi

Sınav Uygulama ve Araştırma Merkezi

Su Ürünleri Araştırma ve Uygulama Merkezi

Sürekli Eğitim Merkezi

Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi

Teknoloji Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Merkezi

Trakya Araştırmaları Merkezi

Uluslararası Fizik ve Uygulamalı Matematik Araştırma Merkezi

Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

2017-2018 AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz 2017 – 2018 Akademik Yılı Açılış Töreni 14 Kasım 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Açılışa Vali Vekili Mustafa Karslıoğlu, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük, , Rektör Yardımcılarımız Prof..

YENİ SRİ LANKA DEMOKRATİK SOSYALİST CUMHURİYETİ VE ÇEKYA ANKARA BÜYÜKELÇİLERİ'NDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET

Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohiden Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile birlikte 17 Kasım 2017 tarihinde Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen “Sri Lanka- Türkiye İlişkileri” adlı konferansa katıldı. Konferansın tamamlanmasının ardından Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara B&..

YENİ SRİ LANKA VE TÜRKİYE İLİŞKİLERİ KONFERANSI GERÇEKLEŞTİ

“Sri Lanka ve Türkiye İlişkileri” adlı konferans Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İsmail Hakkı İnan Konferans Salonu’nda 17 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Konferansa Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohıdeen Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, akademisyen ve öğrenciler katıldı.   S..

MİNİK MAKER’LAR İŞ BAŞINDA

Türk Ekonomi Bankası (TEB), “Minik Maker’ler İş Başında” projesi kapsamında, Edirne Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Salih Akbulut ve Şube Müdürü Mustafa Şahin, KÜSİ İl Temsilcisi ve Trakya Teknopark Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yard. Doç. Dr. Oğuzhan Erdem, KOSGEB İl Müdürü Veysel Vural ve Trakya Teknopark Genel Müdürü Barış Kocabıyık Edirneli çocuklarla biraraya geldi..

1. ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ KONGRESİ

Kongre Erken Kayıt Tarihi  5 Kasım 2017 ve öncesiKongre Geç Kayıt Tarihi    5 Kasım 2017 sonrasıBildiri/Poster Son Gönderme Tarihi  5 Kasım 2017Bildiri/Poster Değerlendirme Sonuçları   10 Kasım 2017