Trakya Kalkınma Ajansının Desteği ile gerçekleştirilen Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Mutfak Personeli Aşçılık Eğitimi Projesinin Kapanış Toplantısı 23 Kasım 2017 tarihinde Tıp Fakültesi Hastanesinde gerçekleşti. Toplantıya Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir, Dekan Yardımcısı P..

Filistin İstanbul Başkonsolosu Abdalkarim Al-Khatib 23.11.2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. Görüşmede Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun da yer aldı. Filistin İstanbul Başkonsolosu Abdalkarim Al-Khatib, Türk Devletinin katkılarıyla ağustos ayında açılan Filistin Devleti İstanbul Başkonsolosluğunun 7000 Filistinli vatandaş ve pek çok kuruluşa hizmet ettiğini söyledi. A..

Üniversitemiz Edirne Teknik Bilimler ve Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Uçak Teknolojisi Programı ile Üniversitemiz Havacılık ve Uzay Teknolojileri Topluluğu öğretim elemanları ve öğrencileri 25 Kasım Edirne’nin Kurtuluşu Etkinliği için Edirne’ye gelen Türk Hava Kuvvetlerinin Gösteri Ekibi SOLOTÜRK’e 23 Kasım 2017 tarihinde Edirne’de konakladı..

Üniversitemiz ve Çanakkale Onsekiz Mart, Tekirdağ Namık Kemal, Kırklareli Üniversitelerinin oluşturduğu Trakya Üniversiteler Birliği tarafından 23 Kasım 2017 tarihinde açılışı gerçekleştirilen 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi programında 12:00- 13:00 saatleri arasında “Şampiyonlar Buluşuyor” adlı söyleşi gerçekleştirildi. Oturum başkanlığını Üniversitemiz Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Y&uum..

Üniversitemiz uluslararası öğrencilerine yönelik  “2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Uluslararası Öğrenci Oryantasyon Programı” 22 Kasım 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Bulgaristan Edirne Başkonsolosu Vassil Valchev, Üniversitemiz Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Türkyılm..

Türkiye Global Girişimcilik Haftası kapsamı altında Lüleburgaz Belediyesi’nin ev sahipliğinde Trakya bölgesinde yer alan üç üniversitenin aynı anda katılım gösterdiği ilk Hackhaton etkinlik 16 Kasım 2017 tarihinde düzenlendi. Etkinliğe Trakya Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve Namık Kemal Üniversitesi’nin öğretim üyeleri ve  öğrencileri katıldı. Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin..

Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohiden Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile birlikte 17 Kasım 2017 tarihinde Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen “Sri Lanka- Türkiye İlişkileri” adlı konferansa katıldı. Konferansın tamamlanmasının ardından Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara B&..

Üniversitemiz Tıp Fakültesi kurucularından ve eski dekanlarından merhum Prof. Dr. İsmet Dökmeci’nin isminin Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanlığının ve Senatosunun oy birliği ile aldığı karar doğrultusunda Tıp Fakültesi Derslik Binasında bir dersliğe verilmesi nedeniyle tören düzenlendi. Törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir, Dekan Yardımcıları Prof. D..

“Sri Lanka ve Türkiye İlişkileri” adlı konferans Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İsmail Hakkı İnan Konferans Salonu’nda 17 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Konferansa Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohıdeen Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, akademisyen ve öğrenciler katıldı.   S..

Trakya üniversitesi Devlet Konservatuarı Balkan Müzik Topluluğu Ve Tuna Boyundan Halk Ozanı Mesut Tunalı 16 Kasım 2017 tarihinde Konseri Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirildi. Konsere Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Lalapaşa Belediye Başkanı Bülent Şahinşah, Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, akademisyenler, öğrenciler ve sanatseverler katıldı. Halk Ozanı Mesut..

Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar, Üniversitemiz adına 08-11 Kasım arasında Karadağ’ı ziyaret ederek Karadağ Başbakan Yardımcısı Rafet Husoviç, Ulaştırma Bakanı Osman Nurkovic, Türkiye Podgoritsa Büyükelçisi Serhat Galip, Boşnak Demokratik Birliğinden Edib Saljic, Srednja Skola Gimnaziya Roza..

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Uluslararası İlişkiler Birimi ev sahipliğinde YÖK ve ÖSYM ortaklığı ile 13 Kasım 2017 tarihinde Samsun’da düzenlenen "Uluslararası Öğrenci Giriş Sınavı (YÖS) Çalıştayı’nda” Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinden gelen temsilciler ile birlikte sınav sistemi ve sistemin neden olduğu sorunlara ilişkin çözüm önerileri tartışıldı. Otuz farklı &u..