Trakya Üniversitesi Ragbi Topluluğu akademik danışmanı Prof. Dr. Çetin Hakan Karadağ başkanlığında kadın ve erkek ragbi takımları, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 2017 Üniversiteler Ligi ragbi finallerine katılarak Türkiye ikincisi oldu.

Avrupa ve Balkanlarda tanınan bir bilim insanı olan Rektör Yardımcımız ve Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Cem Uzun, geçtiğimiz günlerde Romanya ve Makedonya Ulusal Kulak Burun Boğaz Kongrelerinde davetli konuşmacı olarak konferanslar verdi.   Romanya Ulusal Kongresi’nde, kendi geliştirdiği üç farklı orta kulak cerrahisi tekniğini anlatan ve uzun vadedeki sonuçları sunan Pro..

Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun, 01-02 Haziran 2017 tarihlerinde Makedonya’da bir dizi ziyarette bulundu.   Öncelikle, Balkan Üniversiteler Birliği dönem başkanlığını yapan Kalkandelen’deki Tetova Üniversitesini ziyaret eden Rektör Yardımcımız, Tetova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Reshat Qaili ile görüştü. Dostane bir havada gerçekleşen görü..

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun, Avrupa Bilim Editörleri Birliği (EASE)’nin 2018 Bükreş Kongresi Program Komitesi’nde olması nedeniyle 27-29 Mayıs 2017 tarihlerinde Amsterdam’da idi. Lancet ve BMJ gibi önemli dergilerin editörleri ile birlikte kongre oturumlarını belirlediler. Avrupa’nın bilimsel yayıncılık açısından en önemli kuruluşu olan EASE’nin şu anki başkanı Hırvatistan’dan Prof. Ana Marusic..

Üniversitemiz Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Mezuniyet Töreni 25 Mayıs 2017 tarihinde Keşan Belediyesi Konferans ve Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Keşan Cumhuriyet Başsavcısı Alper Arıtan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlker Alp, Keşan Hakkı Yörük Sağl..