Üniversitemizin Balkan Senfoni Orkestrası tarafından 21 Mart 2017 tarihinde Devlet Konservatuvarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde Bahar Konseri verildi. Konsere, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, akademisyenler, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.   Şefliğini Doç. Ahmet Hamdi Zafer’in yaptığı Balkan Senfoni Orkestrası repertuvarında “Köçekçe, Macar Dansı, Bachanelle, Radetzky Marş, Pizzicato Polka, P..

Saros Körfezi Turizm Zirvesi, Edirne Valisi Günay Özdemir başkanlığında, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Enez Kaymakamı  Canan Tuncer Ersöz, Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, İpsala Kaymakamı Ali Uysal, Keşan Belediye Başkanı Opr.Dr. Mehmet Özcan, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, İl Müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları tem..

Edirne Çalışma ve İş Kurumu ve Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi işbirliğiyle 22 Mart 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Fuar’a Vali Vekili Mustafa Karslıoğlu, İŞKUR Genel Müdürü Mehmet Ali Özkan, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu ve Prof. Dr. Mümin Şahin ile İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Oğuz Kafa, İl M&uu..

Üniversitemiz ile Halk Hayat ve Emeklilik AŞ. arasında 17 Mart 2017 tarihinde Bireysel Emeklilik Otomatik Katılım Sistemi için anlaşma yapıldı. Anlaşma protokolü Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile Halk Emeklilik İstanbul Avrupa Bölge Direktörlüğü Satış Yöneticisi Kadir Yenal Özcan arasında imzalandı. 4632 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım Sistemi Kanununa eklenen Ek 2’inci maddesi gereğince,..

Üniversitemizin her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Nevruz Şöleni” 21 Mart 2017 tarihinde Bolca Ana Yemekhanesi önünde gerçekleştirildi. Törene Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin ile Dekanlar, Meslek Yüksekokulu Müdürleri, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Ma..

14 Mart Tıp Haftası Kutlama Programı kapsamında “Los Medicos” konseri 17 Mart 2017 tarihinde Üniversitemiz Devlet Konservatuarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konsere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir, akademisyenler, öğrenciler ve sanatseverler katıldı. Doç. Dr. Serdar Öztora (Vokal-Gitar), Uzm. Dr. Eniz Öztürk (Bas), Doç. D..

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi tarafından organize edilen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı 21 Mart 2017 tarihinde Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Saygı Duruşu ve Müzik Eğitimi Anabilim Dalı..

Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz, Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Hatipler, Üniversitemize en fazla yabancı uyruklu öğrencinin geldiği Batı Trakya’da Gümülcine Türk Gençler Birliği ve İskeçe Türk Birliğinde Üniversitemizi tanıttılar. ..

14 Mart Tıp Haftası Kutlama Programı kapsamında “Geleneksel Türküler Modern Düzenlemeler” adlı konser 16 Mart 2017 tarihinde Üniversitemiz Devlet Konservatuarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konsere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir, Konservatuar Müdürü Doç. Ahmet Hamdi Zafer, İl Sağlık Müdürü Dr. Muhsin K..

Uluslararası Hacı Bayram-ı Veli Sempozyumu kapsamında KALEM Derneği öncülüğünde Trakya Üniversitesi Genç Gönüllüler Topluluğu, Ankara Kalkınma Ajansı, Hacı Bayram-ı Veli İslami Araştırmalar Merkezi ile Hacı Bayram Veli Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilen ve Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen “Hacı Bayram Veli’nin İzinde Edirne” tasavvuf müziği konseri ve söyleşisi 16 Mar..

Üniversitemiz Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen 14 Mart Tıp Haftası Kutlama Programı kapsamında Prof. Dr. Recep Mesut’un “1974’den Günümüze Tıp Fakültemiz” Konferansı 16 Mart 2017 tarihinde Devlet Konservatuvarı Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konferansa Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer De..

Üniversitemiz tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Trakya Aile Hekimliği Kongresi açılışı 16 Mart 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongreye Kosova Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Yardımcısı Kadir Hüseyin, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Onur Çakar, Kongre Başkanı Prof. Dr. Nezih Dağdeviren, Avrupa Aile Hekimliği Araştırma Ağı Başkanı ve Avrupa Aile Hekimli..