Üniversitemiz Devlet Konservatuarı Balkan Senfoni Orkestrası Sonbahara Veda Konseri, 01 Aralık 2017 tarihinde Devlet Konservatuarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti. Konsere Vali Yardımcısı Mustafa Karslıoğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun, Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Konserde Şefliğini Doç. Ahmet Hamdi Zafer'in yaptığı Balkan Senfoni Orkestrası ve Şefl..

Trakya Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Topluluğu’nun (TÜBAT) ev sahipliğinde düzenlenen “4.Trakya Bilim Şenliği” açılışı 02 Aralık 2017 tarihinde Üniversitemiz Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, akademisyen ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan şenlik, Üniversitemiz Tanıtım F..

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun Kurucu Müdürlüğü, Tıp Fakültesi Dekanlığı, Başkoordinatörlük, Koordinatörlük, Ders Kurulu Başkanlığı ve Balkan Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevlerinde bulunan Prof. Dr. Recep Mesut’un isminin Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanlığının ve Senatosunun oy birliği ile aldığı karar doğrultusunda Tıp Fakültesi Dr..

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü tarafından düzenlenen ve öğrenci toplulukları ile çeşitli kurumların yer aldığı “Uluslararası Kalite Standartları Ve Etik Kodlar Kapsamında Bağımsız Denetimde Türkiye’nin Durumu” adlı toplantı 01 Aralık 2017 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İsmail Hakkı İnan Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya ..

Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Gençlik Ve Spor Bakanlığının desteği ve Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği ile Üniversitemiz iş birliğinde “Arnavutluk Ülke Tanıtım Günü” 28 Kasım 2017 tarihinde Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Programa akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Hakan &Cce..

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi tarafından Mevlit Kandili vesilesiyle gerçekleştirilen Mevlid-i Nebi Programı 28 Kasım 2017 tarihinde Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin ile dekanlar, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı...

Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü tarafından düzenlenen “Türkiye-Kore Cumhuriyeti İlişkileri Dünü Bugünü Yarını” adlı konferans Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İsmail Hakkı İnan Konferans Salon’nda 28 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Konferansa Kore Cumhuriyeti Büyükelçisi H.E. Yunsoo Cho, akadem..

Üniversitemiz Sanat Tarihi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Engin Beksaç, Cumhuriyet Kadınları Derneği Ayvalık Şubesi tarafından Babacan Otel’de düzenlenen Yardımlaşma ve Dayanışma toplantısında “Ayvalık Tarihi” adlı bir konferans gerçekleştirdi. Konferansta açılış konuşmasını geçekleştiren Cumhuriyet Kadınları Derneği Ayvalık Şubesi Başkanı Gülden Sarıbaş kentlerin, geçmiş tarih ile birlikte d..

Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP) milletvekilleri Fikrim Damka ve Müferah Şinik, Kosova Prizrenliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gülen Aksu Türker ile beraber 27 Kasım 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Görüşmede Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin ve Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz da yer ald..

Bosna Hersek Tuzla Üniversitesi (University of Tuzla) Rektörü Prof. Dr. Nermina Hadzigrahic ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selmira Brkic 24 Kasım 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.Toplantıya  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz, T.Ü. Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr..

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü Kutlama Programı 24 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım, Eğitim danışmanı şair ve yazar Ayhan Korkmaz ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Güzel Sanatlar Eğitimi Böl&..

Trakya Kalkınma Ajansının Desteği ile gerçekleştirilen Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Mutfak Personeli Aşçılık Eğitimi Projesinin Kapanış Toplantısı 23 Kasım 2017 tarihinde Tıp Fakültesi Hastanesinde gerçekleşti. Toplantıya Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir, Dekan Yardımcısı P..