Trakya Üniversitesi Su Altı Topluluğu (TÜSAT) ve Özel Eğitim Topluluğu‘nun düzenlemiş olduğu su altı otizm sergisi dalgıç ziyaretçilerini bekliyor. 1999 Gölcük Depremi’nde sular altında kalan ve Batıkşehir adı verilen dalış bölgesindeki çınar ağaçlarına otizm tanısı almış bireylerin yapmış olduğu seramik eserler yerleştirildi. Projede yer alan otizmli bireyler, T.Ü. Armağan Dönertaş &C..

Edirne Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinin desteği ile Yüksekokulumuzda gerçekleştirilen ilkyardım eğitimi 8-10 Şubat 2017 tarihlerinde yapıldı. İlkyardım Eğitmeni Erdem Demir tarafından verilen eğitime Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Mustafa Hatipler, öğretim elemanları ile idari personelimiz katıldı. Eğitim sonunda Demir’e plaket takdim edildi.

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Gastronomi Topluluğu 02 - 05 Şubat 2017 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezinde düzenlenen 15. Uluslararası Gastronomi Festivali’ne katıldı. Topluluk Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Ulviye Gür başkanlığında Aysun Akbaş, Burak Erkmen, Cem Oruç, Hatice Yurdtaş ve Umur Akın Özger’den oluşan topluluk üye..

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş 27 Ocak 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Sağlık Bakanlığı ile Üniversitemiz arasında gerçekleştirilebilecek işbirliği projeleri konusu görüşüldü.

Üniversitemiz ev sahipliğinde Avrasya Üroonkoloji Derneği tarafından düzenlenen 7. Üroonkoloji Kongresi açılışı 26 Ocak 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Açılışa Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. İhsan Karaman, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. ..

Kızılay Kadın Kolları Edirne Şube Başkanı Rüçhan Zıpkınkurt ve üyeler 25 Ocak 2016 tarihinde Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. Görüşmede Kızılay Kadın Kolları Edirne Şubesi'nin Üniversitemizin "Bir Öğrenci de Sen Okut" kampanyasına yiyecek ve giyecek yardımı yapacağı bildirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu da teşekkür etti.

Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Bolat ve beraberindeki heyet 23 Ocak 2017 tarihinde Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı KYK'nın "Tematik Kış Kampları" kapsamında Edirne'de "Türk-İslam Sanatları Kampı" programının açılışı 23 Ocak 2017 tarihinde KYK Edirne Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.KYK Bölge Müdürü Mustafa İkiz'in daveti ile programa katılan Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu gerçekleştirdiği konuşmasında Edirne’nin Türk..

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Akademik Kurulu 19 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Kurula Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Dekan Prof. Dr. Yılmaz Çan ve akademisyenlerimiz katıldı.Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nun akademisyenlerimiz ile görüş alışverişinde bulunduğu toplantıda Fakültemizin şu andaki durumu değerlendirilirken, ge..

Eczacılık Fakültesi Akademik Kurulu 19 Ocak 2017 tarihinde Tıp Fakültesinde gerçekleştirildi. Kurula Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr.  Mümin Şahin, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülay Şeren ile Eczacılık Fakültesi akademik personeli katıldı. Toplantıda Eczacılık Fakültesinin 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı akademik değerlendirmesi konusunda bilgi veren bir sunum gerçekl..