Uzunköprü uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 2016-2017 Eğitim-Öğretim döneminde ilk mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi. Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencilerinden 56 öğrenci okulun ilk mezunları olarak tarihe geçti. Okul öğrencilerinin oluşturduğu müzik grubunun sunduğu müzik dinletisi, saygı duruşu, istiklal marşının okunmasıyla başlayan tören  öğrenciler ad..

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Genetik ve Biyomühendislik Bölüm Başkanı ve Bitki Islahı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yalçın Kaya, ülkemizdeki bitki ıslahı ve tohumculuğa yaptığı katkılardan dolayı Yılın Bitki Islahçısı ödülünü aldı.

Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2016-2017 akademik yılı mezuniyet töreni 13 Mayıs 2017 tarihinde Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Edirne Valisi Günay Özdemir, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Genel Sekreter Yardımcısı V. Öğr. Gör. Hakan Akıncı ile akademisyenler, veliler ve öğrenciler ..

Kişisel gelişim, farkındalık ve bilinç inşası gibi çalışmaları ile tanınan yazar Cem Özüak Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Bilinç-Fikir Topluluğu iş birliğinde 10 Mayıs 2017 tarihinde Üniversitemize konuk oldu. Devlet Konservatuvarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen söyleşide “Metropol de nasıl derviş olunur?” “Zaman yönetimi nasıl sağlanmalıdır?” gibi sorular..

Kalkınma Bakanlığı ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayelerinde, 03-05 Mayıs 2017 tarihlerinde İstanbul’da, “Geleceğin Üretim Sistemlerinde Ar-Ge İşbirlikleri” ana temasıyla “Uluslararası Ar-Ge İşbirlikleri Zirvesi ve Fuarı” düzenlendi. Trakya Kalkınma Ajansının organize ettiği fuar stantlarında Trakya Üniversitesine ait olan iki stant da İpsala Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanları tarafından geliştiri..

Üniversitemiz Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası Kutlama Programı kapsamında düzenlenen Hemşireler Günü Etkinliği, 11 Mayıs 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Rektör Vekili Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Gündeniz Altay, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Öğr. Gör. Saadet Elmas, akademisyenler,..