Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından 12 Aralık 2017 tarihinde Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonu’nda bilimsel bilgileri toplama, saklama, paylaşma ile tez/makale yazma, atıf yapma, referans listeleri oluşturma gibi birçok özelliğiyle bilimsel araştırma sürecine yardımcı olan "EndNote" veri tabanı eğitim semineri gerçekleştirildi. Etkinliğe akademisyenler ve öğrenciler katıldı.Trak..

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi bünyesinde kurulan Eğitim ve Teknoloji Topluluğu tarafından organize edilen “Microsoft Eğitim Çözümleri Vizyonu” paneli 12 Aralık 2017 tarihinde Türkan Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Panele, Eğitim ve Teknoloji Topluluğu Danışmanı Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Araştırma Görevli..

Eğitim Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı seminer çalışmaları kapsamında 30 Kasım 2017 tarihinde Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bülent Halvaşi tarafından Toplu Ses Eğitiminde Temel Yaklaşımlar Semineri gerçekleştirildi. Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim elemanları ve &ou..

Türkiye Büyükler Judo Şampiyonası 07-08 Aralık 2017 tarihleri arasında Antalya’da yapıldı. 57 ilden 548 sporcu katıldığı şampiyonada Üniversitemiz Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 2. sınıf öğrencisi Çiğdem Bora 78 kg. Türkiye Şampiyonu oldu.

Üniversitemiz Balkan Kongre Merkezi’nde 11 Aralık 2017 tarihinde TÜBA Şeref Üyesi ve TOBB-Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadık Kakaç tarafından “Elektrik Enerjisi ve Yenilenebilir Enerji Kaynaklarında Ülkemizdeki Durum” adlı konferans gerçekleştirildi. Konferansa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Mühendislik Fak&uu..

26. Kalite Kongresi KalDer tarafından TÜSİAD ve ZORLU iş birliğiyle 21-22 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ana teması “Dönüşüme Liderlik” olan kongreye KalDer’in davetiyle Üniversitemizi temsilen Kalite ve Strateji Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Arş. Gör. Dr. Işıl Usta katıldı. Beşiktaş Belediyesi Filarmoni Orkestrası..

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Savaş Kurtuluş Çevik tarafından 08 Aralık 2017 tarihinde Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliğinde "Baskı Sanatında Toksik Olmayan Yöntem ve Teknikler Konferans/Çalıştayı gerçekleştirildi. Konferans sürecinde Ülke..

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet Yunanistan’a gerçekleştirdiği resmi ziyaret kapsamında Atina temaslarını tamamlamasının ardından 08 Aralık 2017 tarihinde Batı Trakya toprağı Gümülcine’ye hareket etti. Dedeağaç Havaalanı'nda Yunanistan Dışişleri Bakan Vekili Yorgos Katrungalos ile Dışişleri Bakan Yardımcısı Yannis Amanitidis tarafından karşılanan Cumhurbaşkanımız karşılamanın ardından kara..