11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri"ne Trakya Üniversiteler Birliği üyesi olan Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi olmak üzere Türkiye’den beş üniversite katıldı. Katılımc..

11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri"ne katılan Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve beraberindeki heyet 11 Mayıs 2017 tarihinde Atatürk’ün Selanik’teki evine bir ziyaret gerçekleştirdi. Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu burada anı defterini imzaladı.

Yunanistan’ın Selanik şehrinde 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Selanik Kitap Fuarı’na katılan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Kırklareli Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, İstanbul Üniversit..

Türkiye Üniversiteler Arası Spor Federasyonu tarafından 26-30 Nisan 2017 tarihinde Sivas'ta düzenlenen Üniversiteler Arası Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Üniversitemiz Güreş Takımı'nda; Bayanlarda Sinem Topçu 69 kg. Türkiye Şampiyonu Elif Yanık  58 kg. Türkiye Şampiyonu Özge Kuzucuklar 53 kg. Türkiye İkincisi Havvanur Ercan 48 kg. Türkiye Üçüncüsü Begüm Mısıratlı 55 ..

Trakya Üniversiteler Birliği tarafından Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ev sahipliğinde 02-04 Mayıs 2017 tarihleri arasında 18 Mart Haftası dolayısıyla düzenlenen müsabakalarda Üniversitemiz Erkek Futsal Takımı ikinci oldu.

10-14 Nisan 2017 tarihleri arasında Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nca  Antalya'da  düzenlenen 1.lig grup birinciliğinde Üniversitemizi temsil eden bayan voleybol takımımız grubunda üçüncü oldu.

Ekonomi ve Turizm toplantısı Edirne Valisi Günay Özdemir başkanlığında 17 Mayıs 2017 tarihinde Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Edirne Ticaret Borsası Özay Öztürk, kamu, kurum ve kuruluşları temsilcileri ile STK temsilcile..

Trakya Üniversitesi 11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri"ne katıldı. Etkinlik çerçevesinde Trakya Üniversiteler Birliği üyesi olan  Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi olma..

14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri" kapsamında Trakya Üniversitesi bir tanıtım standı açtı. Üniversitemiz standını ziyaret eden Yunan Ressam Dimitris Evkarpidis kendi çizdiği Atatürk resimlerin Üniversitemize bağışladı. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü çok sevdiğini belirten sanatçı “Trakya Üniversitesinin Sel..

07-10 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Üniversitelerarası Tenis Müsabakalarında Üniversitemiz erkek tenis takımı grubu lider tamamlayıp finalde ikinci oldu.

01-03 Mayıs 2017 tarihleri arasında Konya'da düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Karate Müsabakalarında Üniversitemiz Karate Takımı Bayanlarda Kumite Türkiye 2.'si,Erkeklerde Kumite Türkiye 3.'sü oldu.

Yunanistan’ın Selanik şehrinde 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Selanik Kitap Fuarı’na Trakya Üniversiteler Birliği olarak Üniversitemiz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesinin yanı sıra İstanbul Üniversitesi de katıldı. Fuarda 12 Mayıs 2017 tarihinde bir basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında konuşan Selanik Başkonsolosu Orha..