Üniversitemiz Bayramlaşma Töreni 23 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Fuaye Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve Öğr. Gör. Hakan Akıncı ile akademik ve idari personel katıldı.   B..

Üniversitemizin 2018-2022 Dönemi Stratejik Plan Çalıştayı 22 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Çalıştaya Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, Trakya Kalkınma Ajansı Sekreteri Mahmut Şahin, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve &Oum..

Trakya Üniversitesi 2200’i aşkın yabancı uyruklu sayısı ile Türkiye’nin en çok yabancı uyruklu öğrenci kabul eden üniversitelerinden biri olmasının yan sıra verdiği eğitim ve Edirne’nin özellikleri ile de öğrencilerimizden haklı takdir görüyor. Yabancı Uyruklu Öğrenci Memnuniyeti Araştırması (YÖMA) 2017’nin açıklanan sonuçlarına göre Edirne ve Trakya Üniversitesi öğ..

Trakya Üniversitesi Yönetim Kurulunun 19 Haziran 2017 tarihinde gerçekleştirdiği toplantıda öğretim üyelerimizin büyük öz verisi ile İç Hastalıkları ve Hemşireliği, Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Hemşirelikte Yönetim ve Ruh Sağlığı Hemşireliği derslerinin yaz okulu kontenjanları artırılmıştır. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Rekt&o..

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun Erasmus öğretim üyesi değişimi kapsamında 12-16 Haziran 2017 tarihleri arasında Selanik Aristoteles Üniversitesi’nde Kulak Burun Boğaz ve Yayın Etiği konularında dersler verdi. Üniversitemizin yanı sıra, Üniversitemiz dergilerinin, Balkan Medical Journal’ın ve Edirne’nin de tanıtımını yapma fırsatı bulan Rektör Yardımcımız, derslere ilgi ve Yunanlı meslektaşlarının konukseverliğ..

Trakya Kalkınma Ajansı ve Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “İftar Yemeğinde Mezunlarımız ile Buluşuyoruz” etkinliği 16 Haziran 2017 tarihinde Meriç Kenarı Öğrenci Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Etkinliğe Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, dekanlar, müdürler ve mezun öğrencilerimiz katıldı. Kariyer Uygulama ve Araştı..

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Bölümü Okutmanı Selma Özkan 16 Haziran 2017 tarihinde Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti.

TRT Diyanet Kanalı tarafından yayınlanan "İftarı Beklerken" programındaki canlı yayında Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu eşliğinde müzemizde gerçekleştirildi. Rektörümüz Edirne'nin tarihi dokusu ve II. Bayezid Külliyesi'nin tarihi, Üniversitemizin kuruluşundan bugüne değin ilimize kattığı kültürel ve sosyal rolü, müzemizin aldığı ödülleri ve gelişimi, aynı zamanda Üniversitemizin..

Üniversitemiz Balkan Yerleşkesinde yapımı devam etmekte olan İlahiyat Fakültemizin inşaatı tüm hızıyla devam etmekte.  Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu konuya ilişkin yapmış olduğu açıklamada “Büyük kısmı tamamlanan inşaatta çalışmalar yaz aylarında da devam etmekte olup 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde eğitime başlanması hedeflenmektedir. Umuyoruz bu eğitim ve öğretim..

Engelsiz Üniversite vizyonu ile çalışmalarını devam ettiren Üniversitemiz önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Türkiye ve Balkanlardan kırka yakın delegenin oluşturduğu Balkan Körler Danışma Komitesi 25. Olağan Toplantısı 08 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Belediye Başkanı Recep Gürkan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Türkiye ..

Üniversitemizin başlattığı restorasyon çalışmaları neticesinde Karaağaç Yerleşkesi'nde atıl durumda bulunan Tarihi Lokomotif Tamir Atölyesi onarımı için çevre temizliği çalışmaları başladı. Yapılan temizlik çalışmaları neticesinde Tarihi Lokomotif Tamir Atölyesinin yeniden restore edilmesi için Üniversitemiz tarafından Kalkınma Bakanlığı fonlarına başvuru gerçekleştirilecek. Restorasyon..