Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Herry Sudradjat ve beraberindeki heyet 19 Temmuz 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyarette etti. Bilimsel ve kültürel konuların ele alındığı görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Endonezya 260 milyon nüfusu, dünyanın en büyük 16. ekonomisine sahip dost ve kardeş bir Ülke. Bizi birbirimize bağlayan tarihi bağla..

Üniversitemiz ve Kredi Yurtlar Kurumu Edirne İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “15 Temmuz Destanı: 15 Temmuz’da Ne Oldu?” adlı Anma Programı 18 Temmuz 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Rıdvan Canım’ın konuşmacı olduğu programa Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Kredi ve Yurtlar Kurumu Edirne İl M&u..

2013 yılı 652. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı, 2014 yılı 653. Kırkpınar Yağlı Güreşleri ikincisi İsmail Balaban ve 1992 Barcelona Olimpiyat Oyunları ikincisi, 2003 yılı 642. Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanı Kenan Şimşek, Pehlivan Yavuz Kayacılar 13 Temmuz 2017 tarihinde Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. Rektörümüz 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesi Başpehlivan İsma..

Üniversitemiz Balkan Araştırma Enstitüsü tarafından Srebrenitsa Soykırımının 22. Yılı anısına düzenlenen 20. Yüzyılın Son Soykırımı: Srebrenitsa Konferansı ve 100 Karikatürle Srebrenitsa Soykırımı Sergisi 13 Temmuz 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezinde düzenlendi. Sergi açılışına ve konferansa Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büy&uum..

Üniversitemiz Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksek okulu öğrencisi Meltem Dindar, 08-09 Temmuz 2017 tarihlerinde Bulgaristan-Plovdiv'de düzenlenen Gençler Judo  Balkan Şampiyonasında 57 kg'da Balkan Şampiyonu oldu.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Özel Yetenek Sınavları 10 Temmuz 2017 tarihinde başladı. Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesinde okumak isteyen öğrenci adaylarımızın ilgisi yoğun oldu. Grafik Tasarım Bölümünün 30 kişilik kontenjanı için 412, Resim Bölümünün 30 kişilik kontenjanı için 316 kişi, Heykel Bölümünün 15 kişilik kontenjanı için 74 kişi başv..

Gümülcine Kozlukebir Belediyesinin 08 Temmuz 2017 tarihinde düzenlediği II. Sünnet Şöleni’ne katılmak üzere Yunanistan'da bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu şölen öncesinde Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı'yı ziyaret etti. Kozlukebir Belediyesinin düzenlediği şölene Rektörümüzün yanı sıra Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonu Başkanı Pr..

Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi ve Müdürü Doç. Ahmet Hamdi Zafer 03-08 Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenlenen "I. Akdeniz Keman Buluşmaları Ustalık Sınıfı Çalıştayı"na eğitimci olarak katılmıştır. Aralarında Avrupa'nın önemli sanatçılarından İspanyol kemancı Prof. Anna Baget, İtalyan kemancı Prof. Samuele Galeano ve Yunan kemancı Prof. Spyros Gikontis'in de bulunduğu bu etkinlik çe..

Trakya Üniversitesi Ragbi Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren kadın ve erkek ragbi takımlarımız, topluluk akademik danışmanı Prof. Dr. Çetin Hakan Karadağ başkanlığındaki kafile ile Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 2017 Üniversiteler Ligi Ragbi finallerine katıldı. Aldıkları başarılı sonuçlarla Trakya Ragbi Kadın Takımı, Türkiye 2.si olarak dördüncü senesinde de istikrarl..