Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine 20 Eylül 2017 tarihinde Yüksekokul Konferans Salonu’nda Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.   Birinci sınıf öğrencilerinin yanı sıra Yüksekokul öğretim elemanları ve basın mensuplarının katıldığı toplantının açılış konuşmasını Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf &..

Üniversitemizde yeni başlayan sağlık personellerine yönelik tanışma ve sertifika taktim etkinliği 12 Ekim 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezinde düzenlendi. Toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Abdullah Taş ve Hastane Yönetimi bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Üniversitemize ..

Trakya Üniversitesi eğitim ve yönetimde kalite çalışmaları kapsamında Sakarya Üniversitesi Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Tuba Canvar Kahveci’yi ağırladı. Yrd. Doç. Dr. Tuba Canvar Kahveci, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Fehmi Yıldız Konferans salonunda 11 Ekim 2017 tarihinde “Sakarya Üniversitesi Kalite Yolculuğu” konusunda üniversitemiz akademik ..

Üniversitemiz Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Şengül Demiral  ile  Üniversite Öğrencilerimiz 08-09 Ekim 2017 tarihleri arasında Bosna-Hersek Mostar’da Uluslararası Judo Borsa Open Toplu Çalışma Kampı’na katılmış olup, Mostar‘da Yunus Emre Enstitüsünü  ziyaret ederek Üniversitemizi temsil ettiler.

Üniversitemiz Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Ecem Taşın, 08-09 Ekim 2017 tarihlerinde Özbekistan'da düzenlenen IBSA Judo Dünya Kupası TASKENT-2017’de  48 kiloda üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Ahmet Hamdi Zafer 08 Ekim 2017 Pazar günü İstanbul Teknik Üniversitesi Miam’da dünyaca tanınmış kemancılarımızdan Prof. Cihat Aşkın’ın daveti üzerine keman çalıştayı gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi'nden emekliye ayrılan Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülbin Ünsal, 10 Ekim 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Trakya Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Buluşması 10 Ekim 2017 tarihinde Bolca Ana Yemekhanesi önünde gerçekleştirildi. Etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ile Öğr. Gör. Hakan Akıncı, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.   Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun öğrencilere aşure dağıtımı..

T.C. Başbakanlık Basın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün organizasyonu ile Edirne İl Müdürü Uğur Ülgen ve Haskovo Gazeteciler Heyeti 03 Ekim 2017 tarihinde Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun ve Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz da bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu gazeeciler..

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt arasında 09 Ekim 2017 tarihinde Rektörlük Binası’nda Fen ve Sosyal Bilimler Programı uygulanan Edirne Akmercan Anadolu İmam Hatip Lisesi proje okulunda  eğitim öğretim faaliyetlerini yürütmek için iş birliği ve koordinasyon sağlanması amacıyla protokol imzalandı.Bu proto..