Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, 20 Eylül 2017 tarihinde “Sanayinin Gelişmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun”un 19. maddesinde yer alan yükseköğretim kurumlarının lisans düzeyinde fen ve mühendislik bilimlerinde okuyan öğrencilerinin eğitimlerini uygulamalı şekilde tamamlamaları ile ilgili konuları görüşmek &uum..

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesine 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon dersi gerçekleştirildi. 18 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilen programa Dekanımız Prof.Dr. Ali Kemal Özdemir, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özgür Er ve Yrd. Doç. Dr. Meltem Tekbaş Atay ile Fakültemiz Öğretim Üyeleri katıldı.Fakültemize yerleşen öğrencil..

Makedonya Tetova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vullnet Ameti ve Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arber Çeliku ile birlikte 19 Eylül 2017 tarihinde Üniversitemizi ziyaret etti. Ziyarette Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar da katıldı. Bir sonraki toplantısı..

Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası’nda kadınlar 75 kg’da dünya şampiyonluğu sevincini yaşayan ilk kadın güreşçi olan öğrencimiz Yasemin Adar, 18 Eylül 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür V. Prof. Dr. Hak..

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine bu yıl yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz için düzenlenen oryantasyon programı kapsamında Dekan Prof. Dr. Ayhan Gençler, akademik ve idari personel ile 1.sınıf öğrencilerinin katılımı ile 20 Eylül 2017 tarihinde Prof. Dr. Fehmi Yıldız Konferans Salonu’nda tanışma ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Dekan Prof. Dr. Ayhan Gençler’in öğrencilere he..

Üniversitemizde 2017-2018 Eğitim Öğretim Dönemi 18 Eylül 2017 tarihinde başladı. Üniversite yaşamlarının ilk gününde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu öğrencileri yalnız bırakmayarak onlarla bir araya geldi. İlahiyat ve Mimarlık Fakültelerinde düzenlenen uyum programına katılan Rektörümüz öğrencilerle tanıştı. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, öğrencilere “Bugün yeni ..

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Ankara’da 12 Eylül 2017 tarihinde YÖK Tıp Sağlık Konseyi çalışmalarına katıldı. Ardından Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, YÖK üyeleri ve hastanesi bulunan 45 Üniversite rektörü ile birlikte Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından gerçekleştirilen Üni..

Unesco Dünya Kültür Miras Listesi’nde yer alan; bilim, sağlık ve tıp merkezini bir arada bünyesinde bulundurması açısından eşsiz bir örnek olan Üniversitemiz Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi yaşayan müze konseptine uygun olarak sosyal etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. 15 Eylül 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Ahmet H..

Eski Sağlık ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bursa Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu 15 Eylül 2017 tarihinde üniversitemizi ziyaret etti. Ziyarette Edirne Milletvekili Rafet Sezen, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, Genel Sekreter Yardımcı Vekilleri Ahmet Sezgin, Öğr. Gör. Hakan Akıncı bulundu.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı himayelerinde Sağlık Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, TÜBİTAK, DEİK ve TOKİ’nin katkıları ile Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) tarafından 06-07 Eylül 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen &ldq..

Tıp öğrenimine 11 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilen Beyaz Önlük Töreni ile başlayan Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerine 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılının ilk dersini Rektör Vekili Prof. Dr. Cem Uzun, Uyum Programı kapsamında 12 Eylül 2017 tarihinde Ratip Kazancıgil Derslik Binasında verdi. Derste Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir de bulundu. Prof. Dr. Cem Uzun “33 sene ö..

Üniversitemizin her alanda yapmış olduğu kalite çalışmaları devam ediyor. Bu noktada Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve Üniversitemiz tarafından yürütülmekte olan “EFQM Mükemmellik Modeli Yayılımı” ile ilgili olarak 05 Eylül 2017 tarihinde bir toplantı gerçekleştirildi.    Toplantıya Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu ve Prof. Dr. Cem Uzu..