Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanı Prof. Dr. H. Fahrettin Keleştemur, Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Satman ve Genel Sekreter Prof. Dr. Bayram Yılmaz’dan oluşan heyet Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun eşliğinde 20 Şubat 2017 tarihinde Üniversitemizde incelemelerde bulundu. TÜTAGEM, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi, Tıp Fakültesi Temel Bilimler Laboratuvarları ile Genetik Hastalıklar Tanı Merkezini..

Açılış ve temaslarda bulunmak üzere Edirne'de bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 19 Şubat 2017 tarihinde Valilik ziyareti sonrasında; Edirne Valisi Günay Özdemir, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nun da içinde bulunduğu bir heyetle Trakya Üniversitesi Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi’ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında Trakya Üniversitesi Rektörü Prof..

İlahiyat Fakültesi Akademik Kurulu 15 Şubat 2017 tarihinde Selimiye Binası Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Kurula Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevdet Kılıç ile İlahiyat Fakültesi akademik personeli katıldı. Toplantıda İlahiyat Fakültesinin 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı akademik değerlendirmesi konusunda bilgi veren bir sunum ger&cced..

Genel sekreterliğini yaptığımız Balkan Üniversiteler Birliğinin (BUA) 24-25 Mart 2017 tarihinde Sofya’da yapılacak olan toplantısının ayrıntılarını belirlemek üzere 14 Şubat 2017 Salı günü Sofya Üniversitesi St. Kliment Ohridski ziyaret edildi. Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu önceki Sofya Rektörü Prof. Ivan Ilchev ve şimdiki Rektörü Prof Anastas Gerdjikov bir araya geldi. Toplantıya Rektör Yardım..

Üniversitemiz tarafından düzenlenen Prof. Dr. H. Fahrettin Keleştemur’un konuşmacı olarak katıldığı “Bilim Felsefesi” konferansı 20 Şubat 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konferansa TÜSEB Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Satman, TÜSEB Genel Sekreteri Prof. Dr. Bayram Yılmaz, Rektörümüz Pr. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Dr. ..

Mimarlık Fakültesi Akademik Kurulu 15 Şubat 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nun katılımı ile Mimarlık Fakültesi Mimar Sinan Amfisinde gerçekleştirildi. Dekan Prof. Dr. H. Burcu Özgüven Mimarlık Fakültesinin akademik etkinlikleri hakkında bilgi vererek, 2016-2017 akademik yılı değerlendirmesini sundu. Sunumun ardından Rektörümüz, öğretim üyeleri ile Üniversitemiz ve Mimarlık Fakül..

Üniversitemiz  Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Yeşilay Topluluğu tarafından organize edilen “Sağlıklı Bir Nesil  Sağlıklı Bir Gelecek”  adlı söyleşi 16 Şubat 2017 tarihinde Türkan Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Yeşilay tanıtım videosuyla devam etti. Trakya Üniversitesi  Yeşilay Topluluğu&nb..

Keşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Süleyman KÖK' ün Proje Koordinatörü olduğu ve Edirne İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından yürütülen "Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Ülkesel Projesi" 2016 Yılı Proje Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı, Keşan Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda 15 Şubat 2017 tarihinde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Sosyal Bilimler ve Türkçe Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Muharrem Özden’in Batı Trakya Gümülcine Ağız İncelemesi İsimli Üniversitemiz yayını olan kitabının tanıtım ve imza günüyle ilgili toplantısı Gümülcine Türk Gençler Birliği Konferans salonunda 10 Şubat Cuma günü yoğun bir katılımla gerçekleştirilmiş..

Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar 30 Ocak – 02 Şubat 2017 tarihleri arasında Priştine Üniversitesi, Kadri Zeka Gjılan Üniversitesi, Vitina Belediyesi, Priştine Büyükelçiliği, Prizren Başkonsolosluğu, Kosova Cumhuriyeti Boşnak Milletvekili, Kosova Milli Eğitim Bakanğı, Prizren Üniversitesi, Üniversitemizden mezun olan Cengi..

Üniversitemiz tarafından düzenlenen “Trakya Üniversitesinde Öğrenci Olmak Fotoğraf Yarışması” oylaması 15 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşti. Fotoğraflar Jüri Üyeleri Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Prof. Dr. Ali Derya Azmak, Öğretim Görevlisi Behiç Günalan, Yabancı Diller Yüksekokulu Yüksekokul Sekreteri Rasim Sezen ve Şube Müdürü Enver Şengül tarafından oylandı.  Rekt..