“ZAMANE” TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDE

TRT Ankara Radyosu tarafından hazırlanan gençlik programı “Zamane” 11 Aralık 2014 tarihinde Üniversitemizden konukların katılımı ile Balkan Kongre Merkezi’nden canlı yayın gerçekleştirdi. TRT ekibi, canlı yayın öncesinde Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük’ü makamında ziyaret etti.

Programa, Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Sezgin, Balkan Senfoni Orkestrası Şefi Prof. Aminbay Sapayev, Teknoloji Araştırma ve Geliştirme Merkezi Müdürü Doç. Dr. Oğuzhan Doğanlar, Güneş Arabası Takım Kaptanı ve pilotu, Mühendislik Fakültesi Öğrencisi Ali Deroğlu, Sağlık bilimleri Fakültesi Öğrencisi Blerim Budakova katıldı.

Edirne’yi hem Osmanlı tarihindeki yeri hem de Edirne’nin doğal ve tarihi güzelliklerinin tanıtıldığı programda Trakya Üniversitesi Balkan Senfoni Orkestrası hakkında bilgiler verildi. Edirne’nin bir sınır kenti olmasından dolayı programda sınır kavramı üzerinde duruldu. Ayrıca Üniversitemiz öğrencilerinin geliştirdiği projeler ve yabancı uyruklu öğrencilerimizin izlenimleri konuşuldu.

Programı dinlemek için lütfen tıklayınız.
Bu içerik 12.12.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2329 kez okundu.