YRD. DOÇ DR. RATİP KAZANCIGİL VE ÖĞRETİM GÖREVLİSİ NİLÜFER GÖKÇE’NİN KİTABI YAYIMLANDI

Üniversitemize uzun yıllar büyük hizmetler veren Yrd. Doç. Dr. Ratip Kazancıgil ve Üniversitemiz Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Nilüfer Gökçe’nin hazırladığı “Tosyavizade Dr. Rifat Osman Bey’den Ord. Prof. Dr. Süheyl Ünver’e Edirne Mektupları” adlı kitap yayımlandı.

Yrd. Doç. Dr. Ratip Kazancıgil ve Öğr. Gör. Nilüfer Gökçe Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük’ü 02 Eylül 2015 tarihinde makamında ziyaret ederek Edirne sevdalısı olan iki dostun Edirne hakkında yazdıkları mektuplardan oluşan ve Edirne tarihine bir belge niteliğinde ışık tutan “Tosyavizade Dr. Rıfat Osman Bey’den Ord. Prof. Dr. Süheyl Ünver’e Edirne Mektupları” adlı kitabı hediye etti. Ziyarette Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Tuğrul’da yer aldı.
Bu içerik 02.09.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 2080 kez okundu.